Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 To πηρα αποφαση! απο τη στιγμη που μου αρεσει να γραφω μουσικες στο σπιτι,σταματω να παλευω με τα guitar rigs kκαι το αντιστοιχα προγραμματα. Ψηνομαι να παρω καποιο tubeamp και με το sm58aρι να την παλευω. Θελω 1.Να εχει ωραιο ευκρινη overdriven ηχο (vitagiariko μην προτεινετε κανα randall!) 2.Na μην σηκωνει την γειτονια στο ποδι για να ακουστει καλα(νομιζω πως απο 50αρης και πανω θα το κανει) Any suggestions?????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Peavey Classic 30 Vox AC30 Orange Rocker 30C Laney LC30 Δε μου ερχονται άλλοι θα σου πουν και οι υπόλοιποι :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 ποσα εισαι διατεθειμενος να σκασεις; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 ξερω εγω;μεχρι χιλιαρικο.γιατι τον orange θα προτεινεις; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 οχι απλα θα σου προτεινα λιιιιγο ακριβους... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 παντως μπορω να ξεφυγω προς τα πανω αν ακουσω κατι που να μου αρεσει :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 για αρχη και για να χαζεψεις λιγο...http://www.amptone.com/under20wamps.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Αα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Και αν βοηθαει αυτο παιζω συνηθως με mid gain crunchy ηχους. Για τον rocker 30 σκεφτομαι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Εχουν εξαιρετικη φημη για τον ηχο τους και την εξυπηρετηση της εταιρειας πριν και μετα την αγορα. Κανουν και direct πωλησεις και συμφερει. Το προβλημα ειναι που θα ακουσεις... http://www.matamp.co.uk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση