Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα), την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 20:30. Η Τάνια Σικελιανιού (βιολί) και η Αγγέλικα Παπανικολάου (πιάνου) σε έργα Ελλήνων και ξένων σύγχρονων συνθετών! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των: Τάνιας Σικελιανού Krzysztof Penderecki Γιάννη Γαλίτη Olivier Messiaen Νικόλα Σιδερή Artur Avanesov Witold Lutoslawski για πιάνο, βιολί και, φυσικά και συνδιασμό και των δύο οργάνων μαζί. Συγκεκριμένα, το δικό μου έργο που θα παιχτεί είναι ένα 10λεπτο eέργο για σόλο πιάνο που ονομάζεται Perniciosus! Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω, αλλά ζωντανά για πρώτη φορά (παγκόσμια πρώτη εκτέλεση, δηλαδή), την Πέμπτη. Εγώ θα είμαι εκεί. Και είναι ελεύθερη είσοδος... ;) Νικόλας Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Penderecki, Messiaen και Σιδερής. Σουπερ :D Για μια μερα το χάνω :( Το Perniciosus πολυ ωραίο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Με την Τάνια έχω παίξει!!! Πριν χροοοοονια, σε άσχετο event. Μικρός ο κόσμος. Καλή επιτυχία, Νικόλα. Δυστυχώς, είναι ώρα που δουλεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 καλη επιτυχια!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Thanks παιδιά! Έχω πραγματική αγωνία, αν και δε παίζω ο ίδιος... μπρρρρ.... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Καλή επιτυχία Νικόλα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2014 Bump! Σε λίγες ώρες! Η καλύτερη συναυλία της ζωής σας! ::) Ή τουλάχιστον της δικής μου... χαχαχαχαχα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση