thrashbass Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα (ή μήπως καλημέρα?!?!?!?) στο forum. Έψαξα παραπλήσια θέματα μα δεν μπόρεσα να βρώ αυτό που ψάχνω. Ερώτηση λοιπόν. Τώρα που ο Τelegun μας άφησε για τας Αμερικάς, υπάρχει κάποιος (τεχνικός ή κατάστημα) που να επισκευάζει ενισχυτές στη Θεσσαλονίκη, κ να ξέρει κ τι του γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 http://www.audiocare.gr/ προχτες πηγα για αλλαγη pots στον laney μου.ολα καλα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thrashbass Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ..........lifesaver!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thrashbass Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 642 επισκέψεις, κ μόνο μια απάντηση.........wow!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2014 Δε εψαξες καλα ::) http://smart.noiz.gr/details.php?id=195891 Μη τα ριχνεις στους αλλους λοιπον ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thrashbass Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 κ για πές μου τώρα εσύ ακριβώς τι βλέπω εδώ?!?!?!?!?!?!?!?!? γιατί γράφει άκυρος αριθμός δημοσίευσης........... ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2014 Αυτη που ποσταρα εληξε μαλλον! Πολυ καλο παιδι ο Σοφοκλης αλλα και καλος επαγγελματιας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thrashbass Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ για την απαντησή σου φίλε μου.......το πρόβλημα μου λύθηκε εντωμεταξύ, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τεχνικούς που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 να ξερετε οτι ο Telegun ειναι πλεον Eλλαδα :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avasil Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2018 στο audiocare εδωσα τσαμπα λεφτα και ακουσα οτι μπορεις να φανταστεις και περιμενα 3 μηνες ( για Service λαμπατο ενισχυτη ) . Τελικα το πηρα σε χειροτερη κατασταση και το πηγα αλλου. εγω δεν θα πηγαινα τιποτα εκει πραγματικα δοκιμαστε εδω https://www.facebook.com/Dr.Tube845/ innosent sound www.myspace.com/innosentsound Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση