gvour Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ ! δεν ξερω αν κανω qualify ως κιθαριστας του forum γιατι δεν κανω ποστ συχνα αλλα θα προσπαθησω να γινω πιο ενεργος! Ανεφερα το νοιζ επειδη μιλαμε στο φορουμ. Οπως ξαναειπα "γενικως μιλωντας"οτι σκοτωνεις. Τα εχεις ολα αδερφε,αλλα το κυριοτερο για μενα ειναι οτι το παιξιμο σου,περα απο τα υπολοιπα,εχει feeling.Βγαζει πραμα. Σημαντικο. Μπορει να τα λεω "λαικα" αλλα ετσι μου βγανει. Θα ηταν ωραιο αν εχεις και δικο σου υλικο να βαλεις να ακουσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Ανεφερα το νοιζ επειδη μιλαμε στο φορουμ. Οπως ξαναειπα "γενικως μιλωντας"οτι σκοτωνεις. Τα εχεις ολα αδερφε,αλλα το κυριοτερο για μενα ειναι οτι το παιξιμο σου,περα απο τα υπολοιπα,εχει feeling.Βγαζει πραμα. Σημαντικο. Μπορει να τα λεω "λαικα" αλλα ετσι μου βγανει. Θα ηταν ωραιο αν εχεις και δικο σου υλικο να βαλεις να ακουσουμε. Δεν υπονοησα κατι για το φορουμ, εχει τρελα παιχτρονια εδω μεσα !!! παλευω να τελοιωσω τον πρωτο μου δισκο εδω και παααρα πολλα χρονια . βρισκομαι παρα πολυ κοντα! Εχω καποια ντεμος εδω αλλα ειναι πλεον αρκετα παλια!! https://myspace.com/kostasa/music/song/high-octane-24725886-24527071 https://myspace.com/kostasa/music/song/midnight-blue-24719953-24521138 και παλι ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Δεν υπονοησα κατι για το φορουμ, εχει τρελα παιχτρονια εδω μεσα !!! Nαι βρε,το καταλαβα. Με το καλο ο δισκος και κρατα μας ενημερους. Δινε το παρον και βαζε βιντεα σου αδερφε να βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Nαι βρε,το καταλαβα. Με το καλο ο δισκος και κρατα μας ενημερους. Δινε το παρον και βαζε βιντεα σου αδερφε να βλεπουμε. Deal ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Τι παικτούρας είσαι εσύ,μωρέ αδερφέ μου; Που κρυβόσουν τόσο καιρό; Απίθανο το cover σου...Αν και δεν μου έβγαλε τόσο πολύ την αίσθηση της διασκευής.To πήρες και το έκανες ό,τι ήθελες το κομμάτι. Και ο ήχος σου μια χαρά... Μπράβο και πάλι μπράβο. Warning !! πολλες νοτες Εκεί έχουμε καταντήσει,να νιώθουμε κάπως αν παίζουμε και καμιά νότα παραπάνω. ;) Εσείς που μπορείτε δηλαδή... :) Edit:Έκανα εγγραφή στο κανάλι σου και είδα κάποια πράγματα ακόμα... To μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι τιμή μας να σε έχουμε εδώ. Εβίβα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Μετά τι να ανεβάσουμε εμείς οι υπόλοιποι ;) Μας κόβεις τα φτερά ;D ;D ;D Και πάλι μπράβο σου, είσαι παικταράς :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Δείτε/ακούστε τι παίζει το παιδί... Χωρίς σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Ωωωωωωωωωχ Παναγια μου!!!..... Οπως καθε φορα μας κανεις να χανουμε τη μπαλα!!!!!! Να'σαι καλα ρε παιδι!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Άλλος ένας παικταράς εδώ μέσα....Λέμε πως "παίζουμε" κι εμείς κιθάρα...οι κουλοί :-[ Μετά τι να ανεβάσουμε εμείς οι υπόλοιποι Μας κόβεις τα φτερά +100000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Άκουσα τα δύο κομμάτια σου στο myspace... Εξαιρετικά! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση