dimivar Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Γειά σας παιδιά! Μηπως γνωρίζετε αυτό το πληκτράκι ποιό είναι? Την φωτο μου την έστειλε ένας φίλος, που του την έστειλε ένας φίλος(....) που το έχει βρεί για αγορά. Ρωτάω εδώ, γιατί έχω δεί κάτι πόστ στα οποία γνωρίσατε synth από τα φωτάκια, με εξαίρεση ένα κουμπί από καζανάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Συνθ δεν ειναι ;D Μαλλον ειναι κάποιο organ. Φέρνει πιο πολυ σε Eko Tiger στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Φερνει πολυ σε GEM η generalmusic η αλλιως galanti Ιταλικο organ(εχω ενα galanti clipper 61) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Δεκαετία 60-70, τύπου farfisa organ. Νομίζω πρέπει να είναι ELKA...αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimivar Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το synth το έγραψα εκ παραδρομής, μετά το post σκέφτηκα ότι δεν είναι synth, αλλά δεν μου άρεσε να το γράψω "find the keys". Πάντως θα τα κοιτάξω τα μοντέλα που προτείνατε, και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας, έχετε κάνει το noiz μια μίνι wikipedia για πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση