kotsadoros Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Όπως πάντα, πάρα πολύ καλός :) να σαι καλα πανο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 εξαιρετικό, εκπληκτικό, υπέροχο σε ευχαριστώ πολύ, παίζεις υπέροχα απλά να σου πω ότι θα το κάνω mp3 και θα το ακούω κάθε μέρα στη δουλειά στο μηχανάκι και ο ηχος πλούσιος, γεμάτος μπράβο φιλε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 εξαιρετικό, εκπληκτικό, υπέροχο σε ευχαριστώ πολύ, παίζεις υπέροχα απλά να σου πω ότι θα το κάνω mp3 και θα το ακούω κάθε μέρα στη δουλειά στο μηχανάκι και ο ηχος πλούσιος, γεμάτος μπράβο φιλε :) Φείλως, όσο καλά και να παίζει ο κοτσαδόρος δεν νομίζω ότι είναι λόγος να σκοτωθείς. Όταν οδηγούμε μηχανάκι/μηχανή ΔΕΝ ακούμε μουσική αλλά το περιβάλλον μας. Ξέρω, και η μάνα σου τα ίδια σου λέει αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο. Φειλυκά ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 εξαιρετικό, εκπληκτικό, υπέροχο σε ευχαριστώ πολύ, παίζεις υπέροχα απλά να σου πω ότι θα το κάνω mp3 και θα το ακούω κάθε μέρα στη δουλειά στο μηχανάκι και ο ηχος πλούσιος, γεμάτος μπράβο φιλε :) αγγελε σε ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 όχι chris δεν νομίζω έχουν τύχει επικινδυνότητες και χωρίς ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 να σαι καλα!!!! εννοεις εξοπλισμο ετσι? το Pod HD ειναι με καμπινα απο redwirez ;) Οι μαγνητες ειναι Bareknuckle Mules ! Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος! Θα μπορούσα να έχω το preset..? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο παίξιμο και αυτοσχεδιασμός άκρως ταιριαστός με το backing! Επίσης μου άρεσε και ο ήχος. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικος σε οποιο ειδος κι αν παιζεις. Να βαζεις συχνοτερα αγαπητε-οπως εκανες παλαιοτερα-να σ'ακουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PanosB Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2014 Μαγικός τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Δυνατος! 8) :) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο παίξιμο. Μία ακόμα προσέγγιση από les paul στο ίδιο τραγούδι In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση