geodimitri Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Πέτυχα τυχαία την παρακάτω σελίδα όπου μπορείς να σχεδιάσεις τη δική σου Fender. Υπάρχει η επιλογή να φτιάξεις Tele ή Strat όπως επίσης J ή P Bass. Καλή διασκέδαση! 8) http://www.fender.com/american-design/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 http://www.fmicassets.com/shared/american_design/STMORH/ALDLPBASSTMR/ASTSSS4WPLAGW/CHMSG1ASST1CM/00STTW/000000000000000/wallpapers/wallpaper_bg2_2560x1440.png Voila!!! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Έχουμε παρόμοια γούστα πάντως. ;) Ξέρω ξέρω...είναι ιεροσυλία ο διπλός στη γέφυρα αλλά τι να κάνω. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Έχουμε παρόμοια γούστα πάντως. ;) Ξέρω ξέρω...είναι ιεροσυλία ο διπλός στη γέφυρα αλλά τι να κάνω. ;D ;D ;D Όντως,παρόμοιες επιλογές!!Γενικά ακόμα και με Les Paul-οειδές να έπαιζα,πάλι maple fretboard θα ήθελα! :) Όντως ιεροσυλία,αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου άσχημο! 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Strat χωρίς scalloped neck είναι σαν γυναίκα χωρίς φαντασία....τι λες κι εσύ Βασίλη; ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Strat χωρίς scalloped neck είναι σαν γυναίκα χωρίς φαντασία....τι λες κι εσύ Βασίλη; Το scallop είναι κάτι πολύ extra για μερακλήδες με ελαφρύ χέρι,του εραστή που λέμε! ;D Το καλοκαίρι που θα χτυπήσω μια Schecter Loomis 7άρα,θα κάνω full scallop στη Strat μου! ;) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Strat χωρίς scalloped neck είναι σαν γυναίκα χωρίς φαντασία....τι λες κι εσύ Βασίλη; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Παιδιά ηρεμία. Διαβάζω scalloped, βλέπω διπλούς. Το έχετε πάρει στραβά το θέμα. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Οσες φορές έχω παίξει με την scalloped του Malsmsteen την έχω κάνει ψώνιο. Φοβερή αίσθηση, μου κάθεται πολύ καλά στο χέρι.Ισως κάποια στιγμή... :) By the way....Bill, ξέρεις ποιός πρωτοέπαιξε με full scallped neck? O Mclaughlin, το 76. ;D (σε τσιγγλάω, καλοπροαίρετα πάντα ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Οσες φορές έχω παίξει με την scalloped του Malsmsteen την έχω κάνει ψώνιο. Φοβερή αίσθηση, μου κάθεται πολύ καλά στο χέρι.Ισως κάποια στιγμή... :) By the way....Bill, ξέρεις ποιός πρωτοέπαιξε με full scallped neck? O Mclaughlin, το 76. ;D (σε τσιγγλάω, καλοπροαίρετα πάντα ;D) Και ο Blackmore νομίζω εκείνη την περίοδο,αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά! ;D Μεγάλο όνομα ο Mchaughlin,αλλά τον βαριέμαι πολύ! ;D Πιο πριν γινόταν σε λαούτα,από εκεί το ξεσήκωσε και ο χοντρούλης,όταν δούλευε σε Luthier Shop στη Σουηδία,το 1979-1980! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση