fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 P-90s. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Εγω θα ελεγα jazzmaster! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Εγω θα ελεγα jazzmaster! Aπο τις παραδοσιακές κιθάρες (αν και Fenderικός) πρέπει να έχω παίξει Jazzmaster μια φορά στη ζωή μου (και αυτό για 2-3 λεπτά) και ποτέ μου Jaguar. Άρα! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 P-90s. ;D ;D ;D ;D ;D +1! ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Gibson explorer. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, για να μην κουράζω την ομήγυρη. Η κιθάρα ήταν μια φτηνή (κορεάτικη;) Blade Texas κάτι - που είχα αγοράσει με 275€ - είχε απίστευτα λεπτό μπράτσο με μεγάλο rad που προσωπικά απεχθάνομαι, έπρεπε (για να παίξει) να ρίξω άλλα 80€ ταστοδουλιά, άλλα 15€ για αλλάγή 5θέσιου που τα έιχε φτύσει, κατά τ' άλλα stock. Για να ρυθμίσω το truss-rod το οποίο θύμιζε το τόξο του Οδυσσέα έπρεπε να κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης μυών. Όταν είχα ανοίξει το pickguard "γκρίθια" ξύλου κυκλοφορούσαν εντός των cavities, οι δε βίδες των ελατήρίων του vibrato είχαν τοποθετηθει στραβά μ' αποτέλεσμα να βγαίνουν εντός του υποδοχέα του neck μαγνήτη. Λοιπόν όσοι άκουσαν άλλο από bridge μονοπήνιο strat ήχο, κερδίζουν κάτι ανάλογο του "βατόμουρου" για τα βραβεία των ηθοποιών. ;D Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Η κιθάρα ήταν μια φτηνή (κορεάτικη;) Blade Texas Λοιπόν όσοι άκουσαν άλλο από bridge μονοπήνιο strat ήχο, κερδίζουν κάτι ανάλογο του "βατόμουρου" για τα βραβεία των ηθοποιών. ;D Ουστ και αμάν- αμάν... Μια μέρα να το παίζουμε Πουαρό για μια Blade ??? >:( ΥΓ: Βατόμουρο ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Βασικο,δεν ειπες το χρωμα Σερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Μα το είχε βρει ο golden-guesser Harris. :o InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Είναι δηλαδή μία low budget stratocaster. ;) Θεωρώ την μαντεψιά μου πετυχημένη. (squier strat) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση