Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 το πήγα για διπλό και over αλλά η αλήθεια είναι πως πιο πολύ μοιάζει με JB παρά με EMG. Τωρα για το floyd, έπαιξα και σκόρερ... Εγώ πάντως (Gibson SG) πρέπει να έχω πάει κουβά :D ΥΓ: Κύριοι μην ξεχνάτε ότι ο Sir θέλει την μάρκα της κιθάρας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Ρε μπας και ειναι αυτή που έχει στη βιτρίνα πάνω απο το τζάκι ; Sent From The Dark Side Using The Force Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Και μενα για στρατ με μονούς μου ακουγεται. Παιζεις με τον bridge. Στο δευτερο σολο χώνεις και τον neck περιοδικά ή βρηκες sweet spot με το tone σου. Το προηγουμενο μεσημερι ειχες παρει κλασσικα, σαντουιτς με μαρουλι και macchiato χωρις ζαχαρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Αυτη ....... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Μιλάς και για τις 2 κιθάρες; Αρ - Δεξ; ;D Προσωπικά το μόνο που είμαι σε θέση να πω είναι πως παίζεις με τον bridge. Η παραμόρφωση είναι τόσο έντονη που εγω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Ξέρω κάποια πετάλια που είτε Les Paul είτε Ukalele τους βάλεις μπροστά, ένα και το αυτό ακούγονται. Οπότε αν μας έλεγες και την υπόλοιπη αλυσίδα... ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Εμένα για les paulοειδή μου ακούγεται (καμιά gibson lp studio ή κάτι τέτοιο).Μου φαίνεται αρκετά ''γεμάτος'' για μονός.Βέβαια με το eq και το tone μπορείς να φέρεις κοντά πολύ διαφορετικά όργανα και ειδικά και με dist και εφέ... :-\ Θα βοηθούσε όντως πάντως να ξέραμε και την υπόλοιπη αλυσίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 gibson junior ..... κιτρινη ;D Ό,τι είπε ο Delta (σχεδόν). Αλλά μαύρη. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Μαύρη Gibson Explorer '58 Korina. Την πήρες σε ανταλλαγή μια βραδιά που έκανε λίγο ψύχρα, έδωσες μια χλιαρή άμστελ για αυτήν (άξιζε όμως). Από την μάνα της natural χρώμα, την ξανάβαψες όμως γιατί έπεσε κατά λάθος λίγη άμστελ και την διάβρωσε. Επίσης άλλαξες όλα τα ηλεκτρικά με τριφασικά και αντικατέστησες τους μαγνήτες με εξαρτήματα γερμανικού δονητή, γι' αυτό γαμάει (ηχητικά). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Γιαπωνέζικη Squier με διπλή αεροτομή Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Την πήρες σε ανταλλαγή μια βραδιά που έκανε λίγο ψύχρα, έδωσες μια χλιαρή άμστελ για αυτήν (άξιζε όμως). Δεν ειναι amstel, ειναι heineken, ειναι σαφες απο το κλιπ πως ειναι μια heineken (το ποτηρι μισοαδειο). just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση