Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Xθες σ' ένα ποστ είπα ότι έψαχνα κάτι κλιπς που είχα κάνει με τις Cort των 100€ που μου είχε πάρει ο πεθερός μου και που ακουγόμουν 100% σαν εμένα. Δεν κατάφερα να τα βρω. Βρήκα όμως ένα κλιπ του παλιού μου γκρουπ που παίζω με μια κιθάρα που είχε περάσει απ' τα χέρια μου για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν θα 'θελα να επικεντρωθείτε (αν θέλετε) στο παίξιμο (που κατά τη γνώμη μου "περνάει") αλλά αν μπορείτε να βρείτε τι κιθάρα είναι. Εδώ θα φανεί ποιός είναι ο golden-eared Noizάς. ;) Τo κομμάτι είναι το 4ο εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=164841.0 Δηλ. το You are the violin. Για να δούμε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Gibson SG- Τι κερδίζω; ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Ξερω οτι εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ και παιζεις με... Fender strat παραγωγης (δεν στη φτιαχνουν δηλ. τη strat στο χερι οπως στον...Eric Johnson... ;D) οπως και αλλοι αμπαλοι (Hendrix,Blackmore,Gilmour) που και αυτοι επαιζαν/παιζουν με Fender παραγωγης.... Oποτε νομιζω (απο το hump στα 5678 hz ;D) οτι ειναι η 62 reissue strat που εχεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Oποτε νομιζω (απο το hump στα 5678 hz ;D) οτι ειναι η 62 reissue strat που εχεις. Φίλος κάνεις λάθος. Δεν ακούς τι ωραία που παίζει μέταλ; Άρα είναι μαχόγκανι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Καλα τωρα που θα το ακουσει η ΑΥΘΕΝΤΙΑ ο Master9 (που κΣερει απο καλο ηχο) θα δεις οτι εχω δικιο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Yamaha Recording Custom (birch), με power toms και 20άρα κάσα Ludwig της δεκαετίας του '70 (maple/poplar). Έχω την εντύπωση ότι είναι μαύρη αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος από την ηχογράφηση, με τα EQ και τους κομπρέσορες. ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι είναι μαύρη αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος από την ηχογράφηση, με τα EQ και τους κομπρέσορες. ;D Έπαθα πλάκα, αυτός βρήκε το χρώμα. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Όχι, παίζουμε! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Έπαθα πλάκα, αυτός βρήκε το χρώμα. ::) Nitro finish. 8) :P Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Μια μαυρη - με ασπρες βουλες - King V με κοκκινο κολαν , ξανθια περουκα με ανταυγειες και μια πενταλφα στο λαιμο που χτυπαει το σωμα της Jackson οταν σολαρεις ;D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση