cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Πάντα ήθελα να απαγγείλω ένα ποίημα με δική μου μουσική υπόκρουση. Το "αργοπεθαίνω" του Neruda με άγγιξε γι αυτό λοιπόν το είπα... ;D Το clip το ανέβασα στην σελίδα μου στο soundcloud, για να μην σας "παιδεύω" με κατεβάσματα και άλλα δεινά... ;D Παρακαλώ να είστε επιεικείς με την κριτική σας, γιατί είμαι ευαίσθητο παιδί...... :-[ :-X https://soundcloud.com/cigaret13/slowly-dying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Φίλε μου τη χροιά της φωνής σου να είχα . Σε μισώ ;D ;D ;D Μουσικά είναι υπέροχο, πλην του σόλο που δεν είναι στο είδος που αρέσκω. Δώσε πράμα στο λαό το έχεις, άσε που με τη θεατρικότητα και το στόμφο που έχει η φωνή σου, θα μας φας όλες τις γκόμινες ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 R-E-S-P-E-C-T ! ! ! ! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Γ@μώ τα ποιηματα διαλεξες. Εχεις ωραια φωνη για αφηγηση, πολυ καλη προσπαθεια, με αισθητικη! Το σολο θα το ηθελα λιγο πιο ενδιαφερον (οχι οτι ηταν κακό). Μου θυμισες Lost Bodies. (βασικα το Συνταγμα της ηδονης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Μπράβο, πολύ ωραίο μουσικά και η αφήγηση είναι :o, άψογος! Πολύ ωραία επιλογή ποιήματος, θα το γράψω σαν σχολιαρόπαιδο σε τετράδιο να το διαβάζω συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Λοιπόν Φώτη ,μπράβο για την εμπνευση ,το είχα κάνει και γω παλιά το πείραμα με ένα ποίμα του dylan thomas. Μπράβο η μουσική πετυχαίνει το στόχο της και δένει όμορφα με τους στίχους του Νερουδα. Δεν θέλω να μπώ σε τεχνικά θέματα ,κρατάω την μουσική και τον στίχο.Μου θύμησε λίγο Παπακωνσταντίνου σε φάση ,γενικά Ελληνικό Ροκ.Ωραίος.Η φωνή όντως πολύ καλή και με σωστό τρόπο έκφρασης του στίχου.Μπράβο από μένα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 R-E-S-P-E-C-T ! ! ! ! Indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Μπράβο, πολύ ωραίο μουσικά και η αφήγηση είναι :o, άψογος! Eτσι! Τι λεγαμε για τη χροια της φωνης Φωτιε? ;)Τα λεει ο κοσμος αγορι μου. Μπραβο ρε φιλε,πολυ ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Φώτη χίλια μπράβο! Πολύ με άρεσε! :D Ωραία αφήγηση και χροιά, ταιριαστή ενορχήστρωση και ωραιότατα σόλο. Αν θα γκρίνιαζα για κάτι θα ήταν ο ήχος στις σόλο κιθάρες. Ενώ στο πρώτο σόλο ο ήχος είναι πάρα πολύ ωραίος θαρρώ πως το delay είναι λίγο υπερβολικό. Στο δεύτερο σόλο ο ήχος "ξύνει" πολύ. ;) Αυτά φυσικά είναι προσωπική άποψη και δεν χρειάζεται να τα δίνεις και πολύ σημασία. :) Και πάλι μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Λοιπόν Τσιγάρε μου, θα είμαι φειδωλός! Δεν είμαι και πολύ φίλος με την "έμμετρη απαγγελία", ούτε έχω καλές αναμνήσεις από μελοποιήσεις ποιημάτων, μάλλον το αντίστροφο. Μαμείς ασύστολα όμως, έδωσες πνοή, πραγματική πνοή δημιουργίας στην απαγγελία σου, τέτοια, που στα αυτιά μου ακούστηκε καλύτερη από μελωδική γραμμή τραγουδιού! Έχεις χαρακτήρα, άποψη, και ικανότητα να περνάς αυτό που σου βγάζει εσωτερικά το ποίημα προς τα έξω. Η δε μουσική "υπόκρουση", είναι κάτι που δεν συναντάς εύκολα στις μελοποιήσεις ποιημάτων. Αρπάζει τον "χαρακτήρα" της αφήγησης, και της δίνει και δύο κλωτσιές σπρώχνωντάς την να "σπείρει". Τα σέβη μου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση