atreu73 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Το άσθμα μου άρεσε. Η Κύμη είναι; Την θυμάμαι διαφορετική. Είμαι σίγουρος όμως ότι αν πήγαινες λίιιιγο πριν τις δημοτικές εκλογές Samy το σκηνικό θα ήταν διαφορετικό. Θα ‘χε δυο τρεις που θα βούλωναν τρύπες δηλαδής. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Είμαι σίγουρος όμως ότι αν πήγαινες λίιιιγο πριν τις δημοτικές εκλογές Samy το σκηνικό θα ήταν διαφορετικό. Θα ‘χε δυο τρεις που θα βούλωναν τρύπες δηλαδής. Βρε μέχρι και υπερσύγχρονη μαρίνα θα έχει, για να αράζει ο Παράγκας την Λέιντι Νάνι- που θα την αγοράσει οσονούπω με τα κέρδη από το ομώνυμο Χιτ σινγκλ ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Πηγαίνοντας για λιμάνι Κύμης, όχι ακριβώς Κύμη, γιατί είναι ψηλά η πόλη. Πουρουπουπού είσαι εκφραστικός όταν παίζεις :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση