Προς το περιεχόμενο

Δια τα γενέθελια μου

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18/3 του 66 λοιπόν

18/3 = 6

Άρα 666

Και σήμερα ο Pericles άρχισε το:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=203063.0

Χμ...

Πριν από κανά μήνα με πέρασε μια παρόμοια φλασιά με την ημερομηνία της γέννησής μου και καράφλιασα με το πόσα σατανικά 6ρια βγάζει ο συνδυασμός 18/3/1966, μάλλον είμαι ο αντίχριστος και δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει  8)  Που θα μου πάει όμως, θα ανοίξω τον ασκό μου και θα σας συντρίψω  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πριν από κανά μήνα με πέρασε μια παρόμοια φλασιά με την ημερομηνία της γέννησής μου και καράφλιασα με το πόσα σατανικά 6ρια βγάζει ο συνδυασμός 18/3/1966, μάλλον είμαι ο αντίχριστος και δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει  8)  Που θα μου πάει όμως, θα ανοίξω τον ασκό μου και θα σας συντρίψω  ;D ;D ;D

Από το πρωί βλέπω το thread αλλά νόμισα ότι ήταν κάποιο τραγούδι πάλι.

Εφ' όσον πρόκειται για αναγγελία γενεθλίων, εύχομαι με τη σειρά μου κάθε ευτυχία.

:)

Mea Culpa

Μια και λες για τον (κλεμμένο) ασκό διάβασα κατι χθες σ' ενα blog που παρακολουθώ, που μου άρεσε:

Όπως θα το έθετε και ο T. S. Eliot: “Immature poets imitate; mature poets steal”

Από το πρωί βλέπω το thread αλλά νόμισα ότι ήταν κάποιο τραγούδι πάλι.

Εφ' όσον πρόκειται για αναγγελία γενεθλίων, εύχομαι με τη σειρά μου κάθε ευτυχία.

:)

Έχω την αίσθηση πως το θέμα το είχα βάλει στη παιδική χαρά, για να μη κλέψω τη δόξα άλλων που ποστάρουν κάτι καινούριο, αλλά πως κάποια μακριά χείρα θεώρησε πως έπρεπε να το μεταφέρει στα κλιπ ;D ;D ;D

Μπορεί να κάνω και λάθος, παραταύτα σε ευχαριστώ Πάνο, επιτυχία είναι να στεκόμαστε όρθιοι κάθε πρωί που σηκωνόμαστε, το ξέρω καλά, μια και οι στενότεροι άνθρωποί μου έχουν αποδημήσει εις κύριον και μάλιστα οι 2 εξ αυτών με ταλαιπωρία χρόνων. Υγειένεται λοιπόν, που έλεγε και ο Άλκης Στέας  :D

No one wants an alien

Χρόνια πολλά samoπαραγκούπολη :P δεν είχα ακούσει κάτι από σενα (ξέρω έχασα πολλά) τώρα όμως τσάκωσα το στίγμα της Αγγλικής σχολής του Punk seventies-eighties ωραία μπράβο!!! γύρισες το ρολόι πίσω :)

Να τις χιλιάσεις τις παράγκες (και τα χρόνια σου) Σάμυ.

Και συ degdekis (και οι δύο σας δηλαδή) να χαίρεσαι τον εαυτό σου.

Χρόνια Πολλά και στους δύο!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Μουσικά δεν έχω δυνατότητα επέμβασης απ το Λαρ-τορ , εδώ που είμαι στη ξενιτιά, αλλά οβινδεοσκοπικά πειραματίζομαι.

Να ας πούμε εδώ βλέπεται τον ογκόλιθα εις την χορδοσφιχτικήν, το κελαιδάει ο φούστης  ;D

No one wants an alien

Μας ταξίδεψες εις τη Κύμη  και αποκάλυψες και τον χορδοσφίκτη μπάσου οργάνου :D

Χρόνια σας πολλά το κολλάζ των φωτο που ανοιξες το θεμα σούπερ  ;)

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου