samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 18/3 του 66 λοιπόν 18/3 = 6 Άρα 666 Και σήμερα ο Pericles άρχισε το: http://www.noiz.gr/index.php?topic=203063.0 Χμ... Πριν από κανά μήνα με πέρασε μια παρόμοια φλασιά με την ημερομηνία της γέννησής μου και καράφλιασα με το πόσα σατανικά 6ρια βγάζει ο συνδυασμός 18/3/1966, μάλλον είμαι ο αντίχριστος και δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει 8) Που θα μου πάει όμως, θα ανοίξω τον ασκό μου και θα σας συντρίψω ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Πριν από κανά μήνα με πέρασε μια παρόμοια φλασιά με την ημερομηνία της γέννησής μου και καράφλιασα με το πόσα σατανικά 6ρια βγάζει ο συνδυασμός 18/3/1966, μάλλον είμαι ο αντίχριστος και δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει 8) Που θα μου πάει όμως, θα ανοίξω τον ασκό μου και θα σας συντρίψω ;D ;D ;D Από το πρωί βλέπω το thread αλλά νόμισα ότι ήταν κάποιο τραγούδι πάλι. Εφ' όσον πρόκειται για αναγγελία γενεθλίων, εύχομαι με τη σειρά μου κάθε ευτυχία. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Μια και λες για τον (κλεμμένο) ασκό διάβασα κατι χθες σ' ενα blog που παρακολουθώ, που μου άρεσε: Όπως θα το έθετε και ο T. S. Eliot: “Immature poets imitate; mature poets steal” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Από το πρωί βλέπω το thread αλλά νόμισα ότι ήταν κάποιο τραγούδι πάλι. Εφ' όσον πρόκειται για αναγγελία γενεθλίων, εύχομαι με τη σειρά μου κάθε ευτυχία. :) Έχω την αίσθηση πως το θέμα το είχα βάλει στη παιδική χαρά, για να μη κλέψω τη δόξα άλλων που ποστάρουν κάτι καινούριο, αλλά πως κάποια μακριά χείρα θεώρησε πως έπρεπε να το μεταφέρει στα κλιπ ;D ;D ;D Μπορεί να κάνω και λάθος, παραταύτα σε ευχαριστώ Πάνο, επιτυχία είναι να στεκόμαστε όρθιοι κάθε πρωί που σηκωνόμαστε, το ξέρω καλά, μια και οι στενότεροι άνθρωποί μου έχουν αποδημήσει εις κύριον και μάλιστα οι 2 εξ αυτών με ταλαιπωρία χρόνων. Υγειένεται λοιπόν, που έλεγε και ο Άλκης Στέας :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Πολυχρονος Σαμι και παντα τετοια. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Χρόνια πολλά samoπαραγκούπολη :P δεν είχα ακούσει κάτι από σενα (ξέρω έχασα πολλά) τώρα όμως τσάκωσα το στίγμα της Αγγλικής σχολής του Punk seventies-eighties ωραία μπράβο!!! γύρισες το ρολόι πίσω :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Να τις χιλιάσεις τις παράγκες (και τα χρόνια σου) Σάμυ. Και συ degdekis (και οι δύο σας δηλαδή) να χαίρεσαι τον εαυτό σου. Χρόνια Πολλά και στους δύο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Happy Birthday 2 u. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Μουσικά δεν έχω δυνατότητα επέμβασης απ το Λαρ-τορ , εδώ που είμαι στη ξενιτιά, αλλά οβινδεοσκοπικά πειραματίζομαι. Να ας πούμε εδώ βλέπεται τον ογκόλιθα εις την χορδοσφιχτικήν, το κελαιδάει ο φούστης ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Μας ταξίδεψες εις τη Κύμη και αποκάλυψες και τον χορδοσφίκτη μπάσου οργάνου :D Χρόνια σας πολλά το κολλάζ των φωτο που ανοιξες το θεμα σούπερ ;) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση