freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Δίκιο έχεις Σταύρο μου, απόλυτο δίκιο. Παντως..εχω την αμυδρα εντυπωση οτι αν ημασταν οι ομιλησαντες μαζι στο στουντιο,εδω θα καταληγαμε.Υπαρχουν πραγματα που μονο η...αυτοψια πειθει και δικαιωνει επιλογες. Η εκριση Παναγιωτη-Λαζαρου ειναι δυνατο επιχειρημα. @Τζιμπουρ ναι,ο Λαζαρος παιζει. Επισης να πω οτι δεν ηθελα το κομματι να γινει μεγαλο χρονικα αλλα να πει ο,τι εχει να πει σε μια ''radio friendly'' διαρκεια μιας και μας γινεται η τιμη,τραγουδια μας να ακουγονται σε ραδιοφωνα του εξωτερικου. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Παντως..εχω την αμυδρα εντυπωση οτι αν ημασταν οι ομιλησαντες μαζι στο στουντιο... .....θα είχε σίγουρα πολύ πλάκα. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Σολάρα, ηχάρα. Οσο για το punchline του ρεφραίν....I testify. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Ίσως το μοναδικό 90's κομμάτι σου. Για καλό το λέω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Σολάρα, ηχάρα. Οσο για το punchline του ρεφραίν....I testify. :) Σ ευχαριστουμε πολυ για το σχολιο pipityri να σαι καλα! Ίσως το μοναδικό 90's κομμάτι σου. Για καλό το λέω. Αφου ειμαι πολυ προχώ... :P :D ;D :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση