audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 η...ακουστική...η ηλεκτρική μπορεί να είναι πλαστική, από γραφίτη, από μπετό, από αλουμίνιο...αλλά πάλι σαν ηλεκτρική ακούγεται! ;) Με ένα παιδάκι που χει πολλά τέτοια παιχνίδια lego, κάτσαμαν στα προχτε και αλλάξαμε 3 μπράτσα στο ίδιο σώμα μπάσου (ίδιαι χορδαί). Και τις τρεις φορές ακούστηκε σα μπάσο. Σαν διαφορετικό μπάσο όμως. Το γράψαμε και σε iphone. Και ξέρεις καλά ότι ο Αη-Φων δε λέει ψέματα ποτές. Πέρασε μια βδομάδα που χουμε να μιλήσουμε για ξύλα και την αξία τους. Τι χαρά που θα πούμε τις ίδιες σαχλαμάρες πάλι για χιλιοστή χωρίς να πείσει κανείς κανένα. I feel like home. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Σαν διαφορετικό μπάσο όμως. Είσαι μεγάλος....μόλις αποκάλυψες ότι το σώμα δεν παίζει κανένα ρόλο και πρέπει να αλλάζουμε το μπράτσο...σε ευχαριστώ φίλε μου;D ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Είσαι μεγάλος....μόλις αποκάλυψες ότι το σώμα δεν παίζει κανένα ρόλο και πρέπει να αλλάζουμε το μπράτσο...σε ευχαριστώ φίλε μου;D ;D ;D ;D Ή μπορεί να είπα ότι άμα αλλάξεις ένα από τα συστατικά που απαρτίζουν το παιχνίδι, αλλάζει κι ο ήχος. Παραμένω όμως μεγάλος και χαρά μου να βοηθάω τους συνκλικαδόρους μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Παραμένω όμως μεγάλος και χαρά μου να βοηθάω τους συνκλικαδόρους μου. Εάν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις...οργάνωσε μία μπυροποσία για τωρινούς και μελλοντικούς κλικαδόρους...μπας και γράψουμε κανένα νέο μέλος ;)...πριν το Πάσχα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Εάν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις...οργάνωσε μία μπυροποσία για τωρινούς και μελλοντικούς κλικαδόρους...μπας και γράψουμε κανένα νέο μέλος ;)...πριν το Πάσχα... Πάλι οι ίδιοι θα μαστε αλλά αφού είμαστε όλοι καλοί και κλίκα, καλά περνάμε. Σου χω πει όμως ότι θα πρέπει να απαλύνουμε λίγο τα καψόνια μύησης. Δεν είναι πλέον σήμερα τα παιδάκια, οι άντρες που μασταν εμείς στην ηλικία τους. Α-ου ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Δεν είναι πλέον σήμερα τα παιδάκια, οι άντρες που μασταν εμείς στην ηλικία τους. Ναι...έχουν κάνει στρατό σαν τον Νeeq ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια εχω μια ιδεα γιααα οοοολο τον κοζμο για να σταματησουν οι αποριες τυπου κινα μεξικο καβαλα λαρισα αμερικη καστομ σοπ μαρκες κλπ γιατι οι περισσοτεροι ειναι στη σφαιρα της "φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα..." και " δεν εχουν διαφορα τα ακριβα οργανα με τα φτηνα" κλπ χαρουμενα...Να κανουμε μια ωραια μπυροποσια οπου να υπαρχει σε μια γωνια ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ενισχυτης (με καμπινα απο τιμιο κσυλο) οπου ΕΝΑΣ παιχτουρας θα αναλαβει να παιζει γκαρφι με τα τσεκουρια που θα φερουμε φτηνα μεσαια ακριβα απο οποια χωρα και λουθιερ τελος παντων...και αφου ακουσουμε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας....εεεεεεε καλη η μαμακια που μου ρθε ??? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Θα διαφωνησω μαζι σου οτι ειναι τελειως διαφορετικα αγαθα.εξυπηρετουν διαφορετικες αναγκες μεν,αλλα κ στα 2 αυτα αγαθά μπαινει μέσα κ ο συναισθηματικος παραγοντας σε μεγαλο βαθμο.το παραδειγμα το ανεφερα με την εννοια οτι κ το φιατ κ η squier καλυπτουν την αναγκη να παιξεις μουσικη στη μια περιπτωση κ στην αλλη να οδηγήσεις. Κ οχι,δεν πιστευω οτι μια cs fender θα ακουγεται το ίδιο με την μεξικανικη.μπορει να πλησιασουν πολυ αλλα ακριβως το ιδιο αποκλειεται.δεν εχω το παραδειγμα της φεντερ,αλλα στις 2 suhr poy εχω κ είναι ιδια μοντελα,απλα η μια ειναι alder/maple k h allh ολη mahogany,με τα ιδια ακριβωσ ηλεκτρικα,ταστα κ ιδιους μαγνητες,υπαρχει διαφορα στον ηχο.οχι ποιοτικη διαφορα,διαφορα χαρακτηρα.το νουμερο που χρησιμοποιεις,δηλ 10.000 για οργανο ειναι τελείως εκτος λογικης,δεν ξερω κανενα solid body μοντελο παραγωγης να κανει τόσα.αφηνουμε τα συλλεκτικα μοντελα απ έξω.προφανως κ δεν αξιζει τόσα λεφτα.εννοειτε ο suhr k ο anderson χρεώνουν ακριβα τις κιθάρες τους.γιατι είναι μαγκες ομως,κ μπορουν να το κάνουν.ας φτιάχνουν όλοι τοσο ποθητες κιθάρες,γτ αυτη είναι η λεξη κλειδι,ποθητες.τωρα το αν παιζουν καλυτερα απο πιο προσιτα οργανα οπως απλη usa strat κλπ κλπ,οι αποψεις ποικιλουν.για μενα ναι,παιζουν κ με μεγαλη διαφορα.για πολλους αλλους οχι.είναι καλο ομως που εχουμε ολοι επιλογες Κοίτα δε έχω πρόθεση να σε πείσω για τίποτα αλλά πιστεψέ με σε blind test, ειδικά με τις fender που όλες είναι καρμπόν, θα εκπλαγείς. Κάποτε ένας φίλος που ορκιζότανε ότι ακούει τέτοιες διαφορές μπέρδεψε τον μονό με τον διπλό μαγνήτη πριν καλά καλά ξεκινήσουμε το τεστ. Άλλο τι ακούς με τα μάτια και άλλο με τα αφτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 ΥΓ Μάλλον οι τύποι στην Vigier, την Parker, και τη Hagstrom με τις μη-ξύλινες ταστιέρες είναι άσχετοι... Ειδικα αυτοι στην Korg ... εεε συγνωμη Parker εχουν κανει κιθαρες με ηχο οροσημο στα... αρμόνια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnzo Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2014 Οι Parker είναι όργανα προορισμένα για "clinical" καταστάσεις, κι αυτό ακριβώς σου προσφέρουν. Έναν πιο απόμακρο ήχο που θα πάρει χρώμα απ' τα συμπράγκαλα-μπλιμπλίκια-περιφερειακά. Και δε νομίζω πως οφείλεται στο ανθρακόνημα αυτό, αφού την ίδια φιλοσοφία ακολουθούν κι εταιρίες προσανατολισμένες επίσης σε πιο recording ή all-in-a-box όργανα (ΤΑ, Suhr, η Pensa παλιότερα), και που βάζουν παντού αυτά που θεωρούνται top-quality ξύλα. To ότι δεν έχουν τον ήχο που έχουμε εκπαιδευτεί να θεωρούμε στιβαρό ή με χαρακτήρα (neck μαγνήτης strat, bridge Tele, κ.ο.κ.), δε σημαίνει ότι έχουν κακό ήχο. Μπορεί "αποστειρωμένο" και "απόμακρο" για πολλούς, αλλά γιατί κατ' ανάγκη κατώτερο; Με το χέρι στην καρδιά, πόσοι από εδώ μέσα θ' ακούσουν blind μια Hagstrom Swede με ταστιέρα από στρώματα χαρτιού και φαινολική ρητίνη και θα καταλάβουν έστω και σε μισό σημείο τη συνεισφορά αυτού του υλικού στον ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση