Προς το περιεχόμενο

Eric Johnson + American Vintage 56 Strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ενα ΠΟΛΥ ωραιο αρθρο που εξηγει το ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ για τον οποιο η strat ειναι η πιο αντεγραμμενη κιθαρα στον κοσμο

http://www.premierguitar.com/articles/20484-esoterica-electrica-the-incredibly-smart-and-simple-strat

ειναι ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ να ΦΤΙΑΞΕΙΣ μια...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το κιθαρονι που παιζει ο Ερρικος μετα το περας του τεστ πηγε σε καμια εκθεση καταστηματος για πουλημα? Και αυτος που την αγορασε να μην ξερει οτι του την επαιξε ο Johnson? Φανταζεστε καποιο απο τα οργανα που παιζετε  ::) να τα ειχε τσεκαρει πριν τα αγορασετε καποιος μεγαλος?  ;D

Παντως επειδη πιασατε το θεμα της αναπνοης των κσυλων,παρατηρησα οτι σε μια refinished 70ς στρατ μου που πιθανον το κσυλο της να αναπνεει καλυτερα σε σχεση με αλλες κιθαρες μου,μου κοβεται εμενα η αναπνοη...απ το βαρος  ;D ;D ;D

Είναι γνωστό ότι τα μόρια κυτταρίνης στα tonewoods (ανατρίχιασα και μόνο που το 'γραψα) κάνουν yoga από πολύ νωρίς, σχεδόν αμέσως μετά την κοπή του δέντρου. Έτσι εξηγούνται οι αναπνοές...

Μα θα με τρελάνετε τώρα; Δεν ξεχωρίζει το οπλισμένο σκυρόδεμα απ' το απλό το τσιμεντάκι; Εδώ βάζω στοίχημα ότι είναι Τιτάν το πρώτο και Ηρακλής το δεύτερο...  ;D

Δηλαδη όσοι παιρνουν ''ακριβες'' κιθάρες ειναι κοροιδα με λιγα λογια

Κάθε άλλο. Κορόιδα θα είναι αν ικανοποιούνται κάποια από τα παρακάτω:

1. Νομίζουν ότι μια ακριβή κιθάρα είναι value for money ντε και καλά

2  Νομίζουν ότι θα παίζουν καλύτερα σε αυτή από ότι στη πιο φτηνή αλλά καλά σετερισμένη

3. Νομίζουν ότι σε blind test δύο ηλεκτρικές κιθάρες με ίδια ηλεκτρικά, hardware και setup ξεχωρίζουν από το σχήμα, το πόσα κομμάτια ξύλο είναι το σώμα κλπ κλπ.

Ρε π@^#*η μου δεν μπορώ να βρώ τα κλιπάκια που είχα κάνει σ' ένα Boss Br με τις 2 Cort (των 100€) που μου είχε πάρει ο πεθερός μου και που ακούγομαι 100% σαν εμένα.  :(

InfluenSir!

Ρε π@^#*η μου δεν μπορώ να βρώ τα κλιπάκια που είχα κάνει σ' ένα Boss Br με τις 2 Cort (των 100€) που μου είχε πάρει ο πεθερός μου και που ακούγομαι 100% σαν εμένα.  :(

Καλα κατσε να το διαβασει αυτο...ο....Master...και θα δεις τι θα παθεις...ΑΜΠΑΛΕ....ε ΑΜΠΑΛΕ.... ;D

Cort των 100 ευρω και ΠΟΛΥ σου ειναι.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου