VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Και παλι θα συμφωνησω για τις Αντερσον !! χαχαχαχα.... Αλλα η συγκεκριμενη στρατ του melancon ειναι αλλο πραγμα και δεν ευλογω τα γενια μου βεβαια. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Ναι ρε συ...whatever floats your boat... ;)...αν σου αρεσει,σου αρεσει... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Και μια συγκεκριμενη αποροια: Αυτοι που εχουν/ ειχαν eric johnson πού ακριβως εστιαζουν τελικα οτι ειναι απο τις καλυτερες κιθαρες που εχεις βγαλει η fender? Εχεθ να κανει μονο με την κατασκευη/ το σεταπ ή και τα δυο μαζι; Γιατι ειπαμε, αν παω την classic vibe μου σε guru μαστορα, και τις βαλω και τους μαγνητες που φοραει η ej, ποσα χιλιαδες ευρω θα κερδισω ειπαμε;;;;!!! :D :D :D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Αν μπεις στο site της Fender εξηγει αρκετα πραγματα. Για εμενα το παχυ quartersawn μπρατσο ,το πολυ ελαφρυ σωμα,το λεπτο νιτρο finish , τα staggered tuners και φυσικα οι ΦΟΒΕΡΟΙ μαγνητες αρκουν...το δε rw μοντελλο εχει και round lam fretboard ΚΑΙ binding .... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 θα συμφωνησω κ εγω που εχω την ej πως απο τις melancon τρωει χωμα.... η αληθεια να λεγεται παιδια!! καλη στρατ η ej αλλα οι αλλες ειναι πολυ καλυτερες.....λυπαμαι για οσους στεναχωρω αλλα πρωτα εχω στεναχωρηθει εγω που αγορασα την ej. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Δε πειραζει,πιες κανα κρασι να σου περασει ο πονος... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
master9 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Εγω παλι ειχα μια telecaster Melancon και πιο ψυχρο και αδιαφορο οργανο μονο σε Tom Anderson ειχα ξαναδει.. ;D...κατασκευαστικα ηταν εξαιρετικη αλλα απο ΗΧΟ....χιλιες φορες μια Για να κρινεις μια ferrari πρεπει να μπορεις να την οδηγησεις στο οριο........ Sorry superfunk αλλα η Melancon για σενα ειναι ΤΟΥ ΜΑΤΣ........... ΠΑΡΕ ΜΙΑ BAJA ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΑ Ο ΗΧΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnzo Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Real story: Late 60's Strat πάει για ξύσιμο και αλλαγή χρώματος. Ιδιοκτήτης σε μάστορα: "Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, να μου την προσέχεις, να μη χαλάσει τίποτε, είναι και vintage, σε παρακαλώ, βάλε όλη την τέχνη σου, θέλω το νίτρο το ορίτζιναλ, ν' αναπνέει τ' όργανο, τ' ακους πως κελαηδάει;", κλπ. Τηλεφώνημα μάστορα λίγες μέρες μετά: "Για έλα λίγο από 'δω να δεις κάτι να μου πεις πως θα συνεχίσουμε" "Κάτι" = ανάμεσα στα πολλά και διάφορα κομμάτια ξύλου του σώματος, κάτι πράσινο και συνθετικό, σαν θερμομονωτικό που βάζουν στις οικοδομές. Κιθάρα Fibran. Είναι γνωστό ότι η Fender μέχρι κάποιο σημείο δεν πουλούσε τίποτε παραπάνω εκτός απ' το αυτονόητο: a player's guitar. Πιστεύετε ότι από τα τέλη του '50 μέχρι και πριν 10-15 χρόνια ο κιθαριστόκοσμος ασχολείτο με τα ξύλα για κάτι άλλο πέρα από το βάρος και την αισθητική; Ergo, don't eat priest. Κατανοητά τα ψυχολογικά του καθενός μας, αλλά καταλήγουμε αναλογικά να λέμε ότι π.χ. οι Airline ακούγονται "πλαστικές" ή οι Trussart "μεταλικές"; Δηλαδή σε blind test θα ακούσετε μια Gibson από μαόνι και μια από κορίνα και θα καταλάβετε διαφορά που να αποδίδεται στο ξύλο; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Για να κρινεις μια ferrari πρεπει να μπορεις να την οδηγησεις στο οριο........ Sorry superfunk αλλα η Melancon για σενα ειναι ΤΟΥ ΜΑΤΣ........... ΠΑΡΕ ΜΙΑ BAJA ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!!!!!!!!!! Οτι πει ο....Master..... ο γιατρος εχει πει να σου λεμε παντα ναι... ;D ;D ;D αν ποσταρες και για κατι ΧΡΗΣΙΜΟ σε αυτο το φορουμ και οχι μονο για να μου την πεις θα σε επαιρνα στα ΣΟΒΑΡΑ ;) ανάμεσα στα πολλά και διάφορα κομμάτια ξύλου του σώματος, κάτι πράσινο και συνθετικό, σαν θερμομονωτικό που βάζουν στις οικοδομές. Κιθάρα Fibran. ολες οι vintage Fender απο το 1957 που το alder εγινε το βασικο κΣυλο για τη Fender κανανε ενα...μπανακι μεσα σε FULLERPLAST ενα ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ sealer που διευκολυνε τη βαφη ,οποτε η....ΑΝΑΠΝΟΗ τους.....πηγαινε περιπατο.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2014 Real story: Late 60's Strat πάει για ξύσιμο και αλλαγή χρώματος. Ιδιοκτήτης σε μάστορα: "Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, να μου την προσέχεις, να μη χαλάσει τίποτε, είναι και vintage, σε παρακαλώ, βάλε όλη την τέχνη σου, θέλω το νίτρο το ορίτζιναλ, ν' αναπνέει τ' όργανο, τ' ακους πως κελαηδάει;", κλπ. Τηλεφώνημα μάστορα λίγες μέρες μετά: "Για έλα λίγο από 'δω να δεις κάτι να μου πεις πως θα συνεχίσουμε" "Κάτι" = ανάμεσα στα πολλά και διάφορα κομμάτια ξύλου του σώματος, κάτι πράσινο και συνθετικό, σαν θερμομονωτικό που βάζουν στις οικοδομές. Κιθάρα Fibran. Είναι γνωστό ότι η Fender μέχρι κάποιο σημείο δεν πουλούσε τίποτε παραπάνω εκτός απ' το αυτονόητο: a player's guitar. Πιστεύετε ότι από τα τέλη του '50 μέχρι και πριν 10-15 χρόνια ο κιθαριστόκοσμος ασχολείτο με τα ξύλα για κάτι άλλο πέρα από το βάρος και την αισθητική; Ergo, don't eat priest. Κατανοητά τα ψυχολογικά του καθενός μας, αλλά καταλήγουμε αναλογικά να λέμε ότι π.χ. οι Airline ακούγονται "πλαστικές" ή οι Trussart "μεταλικές"; Δηλαδή σε blind test θα ακούσετε μια Gibson από μαόνι και μια από κορίνα και θα καταλάβετε διαφορά που να αποδίδεται στο ξύλο; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει... Φίλε μου μη τα λες αυτά τα πράγματα. Είναι γνωστό ότι το korina έχει μία κομπρεσαρισμένη απαλότητα ενώ το μαόνι βγάζει βελούδινο παλμό. Επίσης είναι γνωστό ότι για να αναπνέουν τα ξύλα καλύτερα υπάρχουν στο σώμα μικροσκοπικά καλαμάκια που δρουν ως αναπνευστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση