Προς το περιεχόμενο

Αραγε...Behringer?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρισα ενα παλικαρι ο οποιος εχει στουντιο και ασχολειται επαγγελματικα και μου ειπε για τα καποια μοντελα της Behringer (απο τα πρωτα της)πως ειναι κορυφεα και οχι μονο,για τα λεφτα τους,αλλα γενικως πολυ καλα.Αυτος τα εφερε απο Γερμανια πριν 8-10 χρονια.Αραγε ειναι ετσι?Παντως απο δουλειες του που ακουσα,τον πιστευω.Εσεις τι λετε? Kαποια απο αυτα ειναi:

Virtualizer dsp 1000

Ultraflex 2 ex 3100

Composer dmx 2000

Denoizer snr 2000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω γι'αυτά που παραθέτεις... γιατί να μην είναι καλά πάντως, τόσο τα παλιότερα όσο και τα νεώτερα Behringer?

Αυτό που ήθελα να πω, είναι πως έχω ακούσει κιθαρίστες να ορκίζονται πως η καλύτερη κιθάρα που έπαιξαν ποτέ είναι μια ακουστική των 400 ευρώ και από μάρκα που δεν την ξέρει η μάνα της... τους έκανε κλικ το όργανο και έβγαλαν το καλύτερο από μέσα τους... κι'αυτό ακούγεται και είναι αντικειμενικό

Θέλω να πω πως ίσως δεν πρέπει να δίνουμε τόση βαρύτητα στους ισχυρισμούς επαγγελματιών για το τι είναι 'κορυφαίο' και τι όχι, γιατί, για έναν επαγγελματία/ταλέντο, ένα υλικό αποδεκτής απλώς ποιότητας μπορεί να βγάλει κορυφαία αποτελέσματα, ενώ για τους υπόλοιπους να είναι ένα μηδενικό. :wink:

Just my 2c anyway :wink:

Δεν είμαι ηχολήπτης, ούτε έχω κάνει μόνος παραγωγή σε στούντιο αλλά μάλλον είναι η πρώτη φορά που ακούω να χαρακτηρίζει κάποιος τα στουντιακά της Behringer κορυφαία γενικά!

Συμφωνώ ότι δύσκολα βρίσκεις κομπρέσσορα ή πολυεφφέ καλύτερο από ένα Behringer στα ίδια χρήματα αλλά δεν μπορείς επ' ουδενί να συγκρίνεις ένα ακριβό TC Electronics πολυεφφέ με ένα Virtualizer, είναι παραπάνω από αισθητή η διαφορά. Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον Abraxas και πιστεύω ακράδαντα ότι αν ξέρεις να βγάζεις ήχο, θα τον βγάλεις και με τα χειρότερα μηχανήματα.

Είτε τα έφερε από Γερμανία το παλικάρι πάντως, είτε τα πήρε από Ελλάδα είναι το ίδιο. Όλα στην Κίνα φτιάχνονται!!! :lol: :lol: :lol:

Yes it is!!!

Γενικοτερα θα ελεγα οτι αυτη η εταιρεια εχει κανει μεγαλο αγωνα να δωσει στα τελευτεα τους μοντελα δινατοτητα ακουστικης αποκρισης 10Hz- 200Khz.

Αυτο παντρευετε με την τελευτεα ψηφιακη αναλιση 192/24, και το φασμα της ακουστικης αποκρισης της.

Ετσι η επιλογη μου για ενα απλο καλο μιξερακι & ηχεια μονιτορ, επειρεαστηκε κατα πολυ απο μοντελα και κατασκευαστες που ακολουθουν το τρενο της εξελιξης.

Μιχτη Xynix και ηχεια Genelec.

Δεν ξερω κατα ποσο βοηθησα, απλα την γνωμη μου λεω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου