happydreamer Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Ααα! Όχι, δεν βρίσκω το λόγο να συνεχιστεί περαιτέρω. Δεν μου βγαίνει δηλαδή και κάτι περισσότερο. Πάντως με τις δεύτερες που πρότεινες, μου έδωσες κάποιες ιδέες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, έκανα κάποιες αλλαγές στα φωνητικά. Πρόσθεσα κάποια εφεδάκια και δεύτερες. https://app.box.com/s/cj9drqsttjycgkybctj5 Για πείτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Σαφώς βελτιωμένο... Εκφραστική η φωνή σου! Πρόταση - επιλογή για δεύτερες με γυναικεία φωνή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Σαφώς βελτιωμένο... Εκφραστική η φωνή σου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πρόταση - επιλογή για δεύτερες με γυναικεία φωνή? Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς. Είναι και περασμένη η ώρα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Να τραγουδήσει -αν είναι δυνατόν-μιά κοπέλα τις δεύτερες φωνές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Δεν θα χα καμία αντίρρηση αν είχα κάποια υπόψιν μου... Έχεις εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι αν ενδιαφέρει το μουσικό αποτέλεσμα καί οχι το ποιά μπορεί να είναι.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2014 Ναι θεωρώ ότι είναι καλή ιδέα οι γυναικείες δεύτερες και θα ήθελα να ακούσω το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση