ierissiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Ψάχνω κάποια προενισχυση για ακουστική κιθαρα σε πετάλι γιατι δε θελω να τρύπησω τη κιθαρα.Να τονίσω οτι θελω να ειναι φτηνό .εκείνα τα behringer τα λαμπάτα τα φτηνά κανουν για ακουστική;Έχετε να μου προτείνετε κατι;Αυτη τη στιγμή εχει πανω η κιθαρα ενα απλό piezo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Για την behringer ultragain mic 200 λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mnimonio_3 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 τι λες για ενα ωραιο di και μετα η προενισχυση της κονσολας, καρτας ηχου,... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Η προενισχυση της behringer μπορει να χρησιμοποιηθεί και ως di οπως γραφει και στο manual.Θα στρώσει ο thin ήχος του under saddle piezo pickup? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
london96 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Δοκιμασε και το Boss AD8...απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και θα βρεις αρκετα μεταχειρισμενα σε χαμηλη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 το έχω αυτό που λες το μικ 200 απλά δεν ξέρω πως να δοκιμάσω κάτι να σου πω γνώμη καθώς η ακουστική έχει δική της προενίσχυση. αν θες ήχο με το πριάμπ και με το μικ μπορώ να ανεβάσω κάτι αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να παρακάμψω της ακουστικής το preamp . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση