metalmike Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Οτιδήποτε είναι stain... κάνει !!! Τα stain (waterbased) χρώματα ουσιαστικά ποτίζουν τα ξύλα τα οποία δεν είναι βερνικωμένα !!! Τα βερνικώνουν μετά κρατώντας ουσιαστικά την απόχρωση που έχουμε δώσει !!! Το rosewood δεν είναι κανένα μαγικό ξύλο... είναι όπως τα άλλα και στην περίπτωση της ταστιέρας είναι απλά αβερνίκωτο... ! Το πολύ - πολύ να ξεβάψει - ξεθωριάσει με το πέρασμα του χρόνου και να επανέλθει στην τωρινή του κατάσταση (που δεν το νομίζω)... Στο κάτω - κάτω το ξαναπερνάς αν σου αρέσει !!! Προσοχή... μερικές σταγόνες stain πάνω σε ένα σφουγγάρι αρκούν ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το έχω κάνει πολλές μα πολλές φορές !!!! Έχεις να προτείνεις κάποιο από Ελλάδα ή ευρώπη; http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Σε οποιοδήποτε κατάστημα με χρώματα.... ζήτα νερόχρωμα για ξύλο ! Το έχουν σε δεκάδες αποχρώσεις !!!! Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως Benjamin Moore... Από τα καλύτερα της αγοράς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Σε οποιοδήποτε κατάστημα με χρώματα.... ζήτα νερόχρωμα για ξύλο ! Το έχουν σε δεκάδες αποχρώσεις !!!! Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως Benjamin Moore... Από τα καλύτερα της αγοράς ! Φαντάζομαι ζητάω μαύρο για να πετύχω την όψη του έβενου, σωστά; http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 εχει στο χρωματολογιο του αποχρωση εβενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Έχει τα πάντα....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση