vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Με τα λάθη μου και τα πάθη μου ....Καλή ακρόαση συνφορμίτες ::) https://www.youtube.com/watch?v=d2k-zYyYDKQ&feature=youtu.be i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Ωραίο Βασίλη! Νομίζω ότι είναι καλύτερο από το προηγούμενο cover που ανέβασες. Το μόνο που παρατήρησα ήταν 1-2 σημεία που βγήκες λίγο εκτός χρόνου (ανεπαίσθητα όμως). Κάπου γύρω στα 2:30+ γιατί χάνεται ο ήχος; Σα να σβήνει πολύ γρήγορα η νότα στα χαμηλά τάστα που παίζεις. Συνέχισε δυνατά!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Κάπου γύρω στα 2:30+ γιατί χάνεται ο ήχος; Σα να σβήνει πολύ γρήγορα η νότα στα χαμηλά τάστα που παίζεις. Συνέχισε δυνατά!!! 8) Δεν έπιασα σωστά την χορδή στο 22 ταστο και ίσα που την κράταγα να μην μου ξεγλιστρήσει .. ;D ;D Ευχαριστώ Δημήτρη :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραιο φιλε μου!!! και πολυ ωραιος ηχος!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραιο φιλε μου!!! και πολυ ωραιος ηχος!! :D :D Είναι απο ένα zoom G2u1 πετάλι απευθείας επάνω στο pc :) εαν έχεις καλά ηχεία στο pc μπορείς να φτιάξεις ωραίου ήχους. Ευχαριστώ Ανδρέα :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση