stanley Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Πώς μπορώ να κάνω split το σήμα της κιθάρας ώστε να στέλνεται ταυτόχρονα σε > 1 ενισχυτές (και να έχω π.χ. βρώμικο κ καθαρό ήχο ταυτόχρονα (και όχι εναλλάξ όπως με line selectors π.χ.)). Εννοείται ότι δε θέλω το σήμα να έχει απώλειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 με ενα οποιοδηποτε στερεο πεταλι η σελεκτορα. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 κανα λινκ...? γιατί χρειάζεται πετάλι για τη δουλειά αυτή (δεν είναι κάτι που θέλω να το ελέγχω live...) ? δε μπορεί να γίνει π.χ. με απλό βύσμα μιας εισόδου και 2 εξόδων (δεν είμαι σίγουρος βέβαια τι γίνεται με την ποιότητα του σήματος σε αυτή την περίπτωση). Και κάτι άλλο... ο line selector είχα την εντύπωση ότι επιλέγει κάθε φορά ένα από τα σήματα εξόδου... μπορεί να τα ενεργοποιήσει όλα ταυτόχρονα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gant Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Ισως με αυτό το κυκλωματάκι: http://www.jensen-transformers.com/as/as013.pdf Musical Instrument Digital Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Κάτι κυριλέ: http://www.tonebone.com/tb-switchbone.htm Ψάξε γενικά για ABY boxes :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 δε μπορεί να γίνει π.χ. με απλό βύσμα μιας εισόδου και 2 εξόδων (δεν είμαι σίγουρος βέβαια τι γίνεται με την ποιότητα του σήματος σε αυτή την περίπτωση). εννοώ κάτι σαν κι αυτό δεν κάνω δουλειά μ'αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 δε μπορεί να γίνει π.χ. με απλό βύσμα μιας εισόδου και 2 εξόδων (δεν είμαι σίγουρος βέβαια τι γίνεται με την ποιότητα του σήματος σε αυτή την περίπτωση). εννοώ κάτι σαν κι αυτό δεν κάνω δουλειά μ'αυτό; Δεν εννοείς κάτι σαν αυτό αλλά κάτι σαν... το ανάποδο αυτού! :wink: Και όχι, δεν κάνεις δουλειά με κάτι τέτοιο, χρειάζεται ένας buffer στο σημείο της διακλάδωσης (hint: όλα τα πετάλια με 'στέρεο' έξοδο έχουν buffer). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν εννοείς κάτι σαν αυτό αλλά κάτι σαν... το ανάποδο αυτού! :wink: Και όχι' date=' δεν κάνεις δουλειά με κάτι τέτοιο, χρειάζεται ένας buffer στο σημείο της διακλάδωσης (hint: όλα τα πετάλια με 'στέρεο' έξοδο έχουν buffer).[/quote'] κατάλαβα... :wink: επομένως έχουμε να προτείνουμε κάτι σαν αυτό που λες (με buffer κλπ), αλλά χωρίς πολλά πολλά (δε με νοιάζει το switching...)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν εννοείς κάτι σαν αυτό αλλά κάτι σαν... το ανάποδο αυτού! :wink: Και όχι' date=' δεν κάνεις δουλειά με κάτι τέτοιο, χρειάζεται ένας buffer στο σημείο της διακλάδωσης (hint: όλα τα πετάλια με 'στέρεο' έξοδο έχουν buffer).[/quote'] κατάλαβα... :wink: επομένως έχουμε να προτείνουμε κάτι σαν αυτό που λες (με buffer κλπ), αλλά χωρίς πολλά πολλά (δε με νοιάζει το switching...)? Ρίξε μια ματιά στον Thomann για να πάρεις μια ιδέα τι παίζεται. Κοίτα για ABY boxes. Υπάρχουν πολλά, σε διάφορες ποιότητες και τιμές... Επίσης κάποιος από τους DIY gurus του φόρουμ είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σε βοηθήσει (φτιάχνοντάς σου ένα, εννοώ, πιθανότατα πολύ καλύτερης ποιότητας από τα ετοιματζίδικα :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2006 με οποιοδηποτε di που εχει parallel out http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση