sotos9 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Ω ρε φίλε ζηλεύω πραγματικά!!!! ;D ;D Καλοπαιχτη Soto να τη χαρείς όπως επιθυμείς!!!! \m/ 8) βαλε στοχο και την πηρες.. σε ενα χρονο..δυο... εγω μια ζωη αυτο κανω,σιγα-σιγα μεζευονται. θα μου πεις τωρα ;D ;D ;Dμε δουλευεις ρε φιλε;;; και ομως γινεται. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Με'γεια.δεν ειναι του γουστου μου αλλα τη βλεπω killer Ουτε εμένα αλλά μεγια φίλε,φαίνεσαι ψημένος με το όργανο αρα τα γούστα μας περισεύουν. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Σκίστην την κούκλα (από πίσω είναι ακόμα πιο όμορφη ;D)! :D Οντως https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα! Σωτήρη καλόπαιχτη φίλε μου και όπως σου είπα να την λιώσεις τώρα! Έπαιξα με την συγκεκριμένη. Δεν έχω πείρα με άλλες 7χορδες. Ήταν και η πρώτη 7χορδη που έπαιξα.Και έτρωγα απίστευτα σκαλώματα με την 7η χορδή χαχαχα Αν και δεν είμαι ειδικός να κρίνω, θα την είχα πολύ σοβαρά υπόψιν μου αν ήμουν στο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, οτι είναι πολύ "μαλακιά" (soft) στο παίξιμο-ξεκούραστή.(Ήταν και σε στάνταρ κούρδισμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα! Σωτήρη καλόπαιχτη φίλε μου και όπως σου είπα να την λιώσεις τώρα! Έπαιξα με την συγκεκριμένη. Δεν έχω πείρα με άλλες 7χορδες. Ήταν και η πρώτη 7χορδη που έπαιξα.Και έτρωγα απίστευτα σκαλώματα με την 7η χορδή χαχαχα Αν και δεν είμαι ειδικός να κρίνω, θα την είχα πολύ σοβαρά υπόψιν μου αν ήμουν στο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, οτι είναι πολύ "μαλακιά" (soft) στο παίξιμο-ξεκούραστή.(Ήταν και σε στάνταρ κούρδισμα) Ελα ρε man!!!!!!!! Ευχαριστω.. :D :D :D :D :D Εσυ ομως εχεις το απολυτο ροκ μωρο. 59αρααααααααααααααααααα........... metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Σωτηρη καλοριζικη και καλοπαιχτη ρε φιλεεε!!!! Να την χαρεις οσο καμια αλλη! Αυτη και την ενισχυτουμπα απο το Galin!! ειμαι ο Γιωργος που ειχαμε μιλησει πιο παλια αν θυμασαι! ;) Αντε ανυπομωνουμε για βιντεακι ρε τρελε με τα εργαλια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Σωτηρη καλοριζικη και καλοπαιχτη ρε φιλεεε!!!! Να την χαρεις οσο καμια αλλη! Αυτη και την ενισχυτουμπα απο το Galin!! ειμαι ο Γιωργος που ειχαμε μιλησει πιο παλια αν θυμασαι! ;) Αντε ανυπομωνουμε για βιντεακι ρε τρελε με τα εργαλια!!!! Ευχαριστω αδερφε να "σαι καλα. Ο Γιωργος που ηθελε να κανει 20 watt τελικο στον Garland;; Η ο Γιωργος που ηθελε να κανει ολοκληρωμενο Garland;; ;D ;D ;D ;D ;D metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Starter Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Μεγειές και καλόπαιχτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω αδερφε να "σαι καλα. Ο Γιωργος που ηθελε να κανει 20 watt τελικο στον Garland;; Η ο Γιωργος που ηθελε να κανει ολοκληρωμενο Garland;; ;D ;D ;D ;D ;D Χαχα! Ο Γιώργος που ήθελε να κάνει ολοκληρωμένο αλλά σε ρακ 3u. Τελικά όμως πριν 3 βδομάδες περιπου ξεκινήσαμε το πρότζεκτ αλλά τελικα με 2u προενισχυση και 1u τελικο 40w ξεχωριστά. Δε φαντάζεσαι τι αγωνία έχω για το τι θα ακουσω τελικά... :/ του έχω ζητήσει κάτι περίεργα πραγματα, κάτι crystal clean αλλά fender καθαρά, με αλλά 2 κανάλια full high gain etc... τωρα πως μπορεί να τα ταιριάξει όλα αυτά δε ξέρω, γι'αυτο και η τόση αγωνία. Άντε ανέβασε κανα βιντεο μπας και ηρεμήσουμε λιγακι! :D χαχα Το κιθαρονι δυναμιτηςςςςςςςς!!!!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Χαχα! Ο Γιώργος που ήθελε να κάνει ολοκληρωμένο αλλά σε ρακ 3u. Τελικά όμως πριν 3 βδομάδες περιπου ξεκινήσαμε το πρότζεκτ αλλά τελικα με 2u προενισχυση και 1u τελικο 40w ξεχωριστά. Δε φαντάζεσαι τι αγωνία έχω για το τι θα ακουσω τελικά... :/ του έχω ζητήσει κάτι περίεργα πραγματα, κάτι crystal clean αλλά fender καθαρά, με αλλά 2 κανάλια full high gain etc... τωρα πως μπορεί να τα ταιριάξει όλα αυτά δε ξέρω, γι'αυτο και η τόση αγωνία. Άντε ανέβασε κανα βιντεο μπας και ηρεμήσουμε λιγακι! :D χαχα Το κιθαρονι δυναμιτηςςςςςςςς!!!!!! ;) Ελα ρε μαν τωρα καταλαβα ;D ;D ;D Πιστεψε με δεν θα απογοητευτεις. Ακουγεται πολυ καλο το project.Τι λαμπες εβαλες στον τελικο; Στα high gain καναλια τι του ζητησες να σου φτιαξει; Καλυτερα που το εκανες ετσι ξεχωριστα θα ειναι πιο ευελικτο. Το κιθαρονι σπερνει.Δεν εχω παιξει με καλυτερο οργανο,απο ηχο και κατασκευη σκιζει. Οταν βλεπεις την ταστιερα τρομαζεις λιγο αλλα στο παιξιμο ειναι πολυ ανετη. Βιντεακι το ΣΚ..δεν εχω πολυ χρονο, στο "μερος" που εχω το gear μου πηγαινω μονο για προβες με την μπαντα. Δυο high gain;;;και εσυ δικο μου εισαι :D :D metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση