Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Πολυ ενδιαφερον www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Πολυ ενδιαφερον Όντως, πολύ ενδιαφέρον! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Χαλι μαυρο το πσηφιο ρε παιδι μου, ε; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Έχω την GT8 Και τήν xt ,έχοντάς δοκιμάσει τήν gt100 αυτο πού έχω να πώ είναι ότι είναι πολύ ποιό ρυθμίσιμη από την gt8 καί οι ήχοι τόν ενισχυτών είναι πολύ καλύτεροι η απουσία editor όμως όπως στό pod hd μέ αποτρέπει από τήν αγορά τής σάν επόμενο βήμα καί μάλλον θα στραφώ πρός την hd εσείς τί θα διαλέγατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 η απουσία editor όμως http://www.youtube.com/watch?v=MzrGtY0ihkQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 δέν δουλεύει σε mac :( καί δέν είναι official... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 καί δέν είναι official... Κάποιου του χάριζαν έναν γάιδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 τι να σου πω....ειχα την gt8 και εχω την gt10. Την 8 την κουρδιζα πιο γρηγορα με τα knob της, ενω στην 10 εχει πολυ υπομενου ρε παιδι μου. Η 100 εχει ακομαπερισσοτερο υπομενου. οπως και να εχει αν μαθεις να την δουλευεις ειναι παιχνιδακι. Ο editor ποτε δεν με βολεψε ούτως η αλλως... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Χαλι μαυρο το πσηφιο ρε παιδι μου, ε; ;D Πες μου τώρα ότι οι ήχοι του / ο ήχος ΤΟΥ, σε ξετρέλανε... Καλή η ευκολία, δεν αντιλέγω, αλλά ποιό το νόημα της κιθάρας της vintage, της έτσι, της αλλιώς και του ενισχυτή όταν καταλήγεις να ακούγεσαι σαν εκατομμύρια άλλους κιθαρίστες στον πλανήτη... Γνώμη μου, βεβαίως, αλλά... Μετριότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Πες μου τώρα ότι οι ήχοι του / ο ήχος ΤΟΥ, σε ξετρέλανε... όταν καταλήγεις να ακούγεσαι σαν εκατομμύρια άλλους κιθαρίστες στον πλανήτη.. αλλά... Μετριότητες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση