Προς το περιεχόμενο

Lady Nany

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μονότονος μεν, αλλα θα σχολιάσω παλι, ως εξέχον μέλος του διάσημου και πολυπληθούς PFC (Paraga's Fun Club).

Discalaimer: Σημείωσε οτι ειμαι παντελώς άσχετος και υπό την επήρεια (νευρωτοξικης) μεθανολης που λέει και ο Χαριλαος - ήπιαμε μερικές Παράγκες του Κυρ Γιάννη με το μεσημεριανό μας

1. Το μπάσο ειναι καλό (ιδίως στο 5). Αλλα πολυ μπροστά

2. Θέλω πιο δυνατά τα virtual πλήκτρα και κυρίως ΤΗ ΦΩΝΗ.

3. Θέλω πιο μπροστά την κιθάρα

4. Θέλω γυναίκες να συνοδεύουν την αρμονία στο background (όπως στο Miss you)

5. Θέλω νασαι καλα

Σε φιλώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://soundcloud.com/samy-paraga/lady-nany2-5   HONDO bass  ;D

https://soundcloud.com/samy-paraga/tery-2-3

Sory αγκαπητέ εν Χριστώ μπασίστα και λοιποί συμφομουρίσται,ελπίζω πως τώρα του λινκ δγλιέβ.

Μοναδικέ μου ακροατή DinosP  πρόκειται περί αμοντάριστων πλάνων. Έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας, παραταύτα οι παρατηρήσεις σας θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν.

No one wants an alien

Θα συμφωνησω με τον φιλτατο Dino,το μπασο θελει αρκετα χαμηλοτερα αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι οι τελικες μειξεις/μιξεις/μυξεις.

Αρχικα φαινεται μονοτονο αλλα οσο περναει η ωρα μπαινει κανεις στο κλιμα του.

Μ'αρεσει.Ωραιος επισης και γκρουβατος οπως παντα ο ογκολιθας.

Καποια κομματια σου,για τα γουστα μου παντα,φαινονται πολυ ωραια και αλλα λιγοτερο,το σιγουρο ομως ειναι οτι εχεις ιδιαιτερο τροπο γραφης εξω απο φορμες και στεγανα.

Γραφε συντροφα! ;D

• Moderator

Για όνομα... Τι ήταν τούτο;  ???

Είπα και εγώ... πότε έκατσε και μίξαρε... πότε πρόλαβε... Ούτε ο «μάγος της εικονικής κονσόλας» Φιούζιος δεν θα προλάβαινε.

Όπως ορθώς ειπώθηκε από τους προλαλήσαντες, όταν θα φτάσεις εις του μιξ, το μπάσο κάτω- πήγα (τρομάρα σου) να τινάξω τα ηχεία μου τώρα.

ΥΓ: Θέλω τον Φιούζιο για τεχνικό ήχου/ υπολογιστή. Εσύ θα κάψεις το χωριό  ;D

all this has happened before and will happen again

Είπα και εγώ... πότε έκατσε και μίξαρε... πότε πρόλαβε... Ούτε ο «μάγος της εικονικής κονσόλας» Φιούζιος δεν θα προλάβαινε.

Όπως ορθώς ειπώθηκε από τους προλαλήσαντες, όταν θα φτάσεις εις του μιξ, το μπάσο κάτω- πήγα (τρομάρα σου) να τινάξω τα ηχεία μου τώρα.

ΥΓ: Θέλω τον Φιούζιο για τεχνικό ήχου/ υπολογιστή. Εσύ θα κάψεις το χωριό  ;D

Καλά ρε φίλως αν δε καούν μερικά ζεύγη ηχεία πως θα αναφτυχθούμε ? Μπρε μας δουλεύεις? σε τι ένταση τα είχες και πήγες να τα τινάξεις, δεν είναι τόσο δυνατά. Gvour tank you θα μυξάρω, θα ξαναγράψω φωνές κιθάρα, θα, θα, θα, θα σας εξαφανίσομεν  ;D

No one wants an alien

• Moderator

Καλά ρε φίλως αν δε καούν μερικά ζεύγη ηχεία πως θα αναφτυχθούμε ? Μπρε μας δουλεύεις? σε τι ένταση τα είχες και πήγες να τα τινάξεις, δεν είναι τόσο δυνατά.

Ναι τα είχα δυνατά και έβαλα το τρακ με το σλάπα- σλούπα που το μπάσο ήταν ψηλά. Στο άλλο τρακ ήταν νορμάλ η ένταση  ;)

all this has happened before and will happen again

Θέλω τον Φιούζιο για τεχνικό ήχου/ υπολογιστή.

Αν ήμανε εγώ παραγωγός, δεν θα έπαιζες funk σε όλο το track. ;D ;D ;D

Θα σου έλεγα, "αγόρι μου, ξεκίνα με αρμονικές, συνέχισε με φαντασίες σε στυλ άταστο, μετά παίξε funk, και στο τέλος funk-ντασίες :D, ξέρεις εσύ, όπως σου βγει κι ότι γουστάρεις, πρόταση κάνω". ;)

Πάντως κολλάει και δεύτερο μπάσο (άταστο style με glissando), που να παίζει ελεύθερα μελωδίες (με μεγάλους χρόνους) πάνω στα πλήκτρα, ενώ το άλλο (που παίζεις) ακολουθεί την κιθάρα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Πάντως κολλάει και δεύτερο μπάσο (άταστο style με glissando), που να παίζει ελεύθερα μελωδίες (με μεγάλους χρόνους) πάνω στα πλήκτρα, ενώ το άλλο (που παίζεις) ακολουθεί την κιθάρα.

Eνα τριτο επισης,ισως ενα τεταρτο,καλο ειναι να υπαρχει και ενα πεμπτο................ ;D ;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου