Dinosp Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Samy, Το κομματι έγινε άψογο!! Η δε παραγωγή του digisilence με κούφανε εντελώς - μπράβο του!! Περιμένουμε το βίντεοκλιπ με ανυπομονησία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Τελικά είσαι ληστοσυμμορίτης :o. Τελικά ποιός είμαι και που πάω ο άνθρωπας ε? Θα σου πω μιά άλλη φορά..... 8) πλάκα πλάκα δεν είναι καθόλου άσχημο, μα καθόλου άσχημο. Θα έλεγα πάλι για το μπάσο :o, αλλά θα γίνω βαρετός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Εξαιρετικη οντως η επιμέλεια του digisilence. Το backing track μου θυμισε σε καποια σημεια ολιγο σαν ακομπανιαμέντο απο psr, αλλα αυτο δεν το λεω για κακο, εχει γινει πολυ καλη δουλεια σε ολους τομεις. Φιλε, ευγε. Ευγε σας. Ευγε σου. Εύγε ευγε. Ευγε για άλλη μια φορά. Ευτυχισμένος ο καινούριος έτος!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Εξαιρετικη οντως η επιμέλεια του digisilence. Το backing track Ευτυχισμένος ο καινούριος έτος!!!! Δεν υπάρχει μπακιτράκι λαίμαι ο Παρτέρης, σούλαρε πάνω σε μια λούπα ριδμε βοξ, ο προαγωγός έβαλε κανονικό ρύδμε βοξ, έσπρωξε ολίγον τα πλήκτρα-άγνωστον πως- και απτά κι ένα οκτώ Μα κανένας δεν θα πει για το παίξιμό μου στη μπουθάρα? Μιλάμε για πουλά ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε mois et Hendrix No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Μα κανένας δεν θα πει για το παίξιμό μου στη μπουθάρα? Μιλάμε για πουλά ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε mois et Hendrix Να, ενας εχει να πει κάτι! Πολυ ωραίο το παιξιμο στην κιθαρα, εξαιρετικη η επιλογη και η εκτέλεση των μοτιβων. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 εξαιρετικη η επιλογη και η εκτέλεση των μοτιβων. Ναι, τα μοτίβα επιλέχθηκαν και εκτελέστηκαν με ζοφερή μεθοδικότητα. ;D Το τεμάχιο, απολαυστικό. Νομίζω πως το βίνετο κλιπ είναι πλέον λαική απαίτηση. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Είσαι απέραντος ρε Σάμυ, απίστευτος και ο Digi. Προσκυνώ! Υ.Γ. Ναι, να τους συντρίψεις! το μπιστάει το κούτσουρο ο Τέρυς Έλα? ;D ;D ;D ;D Το σκίζει λαίμαι, και χωρίς τούμπανα άμα λάχει! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Το σκίζει λαίμαι, και χωρίς τούμπανα άμα λάχει! Αν κάτι τύποι σα το Παρτέρης και το Δίνζης, ήξεραν ότι ΓΡΑΦΟΥΝ μουσική, δεν θα ακομπανιάρανε εμένα λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Αν κάτι τύποι σα το Παρτέρης και το Δίνζης, ήξεραν ότι ΓΡΑΦΟΥΝ μουσική, δεν θα ακομπανιάρανε εμένα λαίμαι ;D ;D ;D Τι λε ρε φίλοους, είσαι καλά? ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 δεν γραφετε κανα λαϊκό ασμα? Δεν πουλανε αυτά. χαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση