fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Eνα τριτο επισης,ισως ενα τεταρτο,καλο ειναι να υπαρχει και ενα πεμπτο Τσιγκούνη, περιορίζεις το όργανο. :P :-* ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Θα σου έλεγα, "αγόρι μου, ξεκίνα με αρμονικές, συνέχισε με φαντασίες σε στυλ άταστο, μετά παίξε funk, και στο τέλος funk-ντασίες :D, ξέρεις εσύ, όπως σου βγει κι ότι γουστάρεις, πρόταση κάνω". ;) Πάντως κολλάει και δεύτερο μπάσο (άταστο style με glissando), που να παίζει ελεύθερα μελωδίες (με μεγάλους χρόνους) πάνω στα πλήκτρα, ενώ το άλλο (που παίζεις) ακολουθεί την κιθάρα. Μωρέ τ' αξίζει ο ογκόλιθας και 2 και 3 μπάσα να περάσει, αλλά καίει πολύ ο άτιμος, όταν ανεβάσει στροφές καταναλώνει 1 λίτρο σούμα το δίωρο. Εσύ σύντροφε συνεκμεταλευτή που το ποτίζεις μπύρα πόσο σου καίει, να δω μήπως συμφέρει καλύτερα? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Μωρέ τ' αξίζει ο ογκόλιθας και 2 και 3 μπάσα να περάσει, αλλά καίει πολύ ο άτιμος, όταν ανεβάσει στροφές καταναλώνει 1 λίτρο σούμα το δίωρο. Εσύ σύντροφε συνεκμεταλευτή που το ποτίζεις μπύρα πόσο σου καίει, να δω μήπως συμφέρει καλύτερα? ;D ;D ;D Να σου πω την αλήθεια Σάμυ δεν θυμάμαι. Την άλλη μέρα πέταξα δύο-τρεις σακκούλες άδεια κουτάκια και μπουκάλια στην ανακύκλωση, αλλά .... με gvour στο σπίτι (λογικά θα ήπιε παραπάνω από μια σακκούλα από αυτές μόνος του), και την δική μου κατανάλωση, μάλλον τζάμπα μου ήρθε το παίξιμο. Η λύση για σένα? Βρες χορηγούς-σπόνσορες άμεσα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Επειδή έσβησα όλα τα προηγούμενα και έβαλα αυτό https://soundcloud.com/samy-paraga/lady-nany-4 Όχι ότι κι αυτό έχει υποστεί μύξες, ούτε καν εντάσεις και κοπτοραπτική, αλλά είναι πιο κοντά..............και θα πηγαίνει. Αύριο μάλλον θα ανεβάσω και ένα οβίνδεο σχετικό. Παίξτε ρε μουσικούλα και αφήστε τη γκρίνια . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Επειδή έσβησα όλα τα προηγούμενα και έβαλα αυτό https://soundcloud.com/samy-paraga/lady-nany-4 Όχι ότι κι αυτό έχει υποστεί μύξες, ούτε καν εντάσεις και κοπτοραπτική, αλλά είναι πιο κοντά..............και θα πηγαίνει. Αύριο μάλλον θα ανεβάσω και ένα οβίνδεο σχετικό. Παίξτε ρε μουσικούλα και αφήστε τη γκρίνια . Σάμυ, ανέβασε τη φωνή! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Σαμυ ανέβασε κανα mp3 γιατί μερικοί δεν μπορούμε να ακούμε soundcloud. Μου βγάνει έναν κύκλο που γυρνάει και μουσική γιοκ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Έχει αρχίσει να δομείται ένα νόημα που μου αρέσει. Θέλει όμως οπωσδήποτε άλλα τύμπανα και να αλλάξουν ήχο τα σύνθια που προς το παρόν παραπέμπουν άμεσα σε ελληνική τηλεοπτική σειρά 80's. Εκτός κι αν αυτό είναι ένα εφέ που το θέλουμε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Έχει αρχίσει να δομείται ένα νόημα που μου αρέσει. Θέλει όμως οπωσδήποτε άλλα τύμπανα και να αλλάξουν ήχο τα σύνθια που προς το παρόν παραπέμπουν άμεσα σε ελληνική τηλεοπτική σειρά 80's. Εκτός κι αν αυτό είναι ένα εφέ που το θέλουμε. Προς Φούζιο, δεν έχω τελειώσει με εντάσεις, προς ώρας, άλλαξα κιθάρα και φωνή- που λέει ο λόγος ;D Ξέρω πως η φωνή θέλει κάτι παραπάνω σε ένταση και ευχαριστώ για την επισήμανση..............η φωνή μου εξάλλου είναι απαράδεκτη,εκτός του απαίδευτου ;D JJ το σύνθι, ήταν συνειδητή επιλογή, όχι απαραίτητα σηρίαλ της ελληνικής σειράς του 80, πάντως το έψαξα αρκετά στον ήχο ;D Για τα τούμπανα, πλην του ότι μου ήταν εύκολο να βρω ένα πάτημα για τον ογκόλιθο :D, σκέφτηκα κι εγώ πως θα μπορούσα να βρω έναν παλουκάρι να με γράψει κάτι χειροποίητο και ακόμη το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να μπω στη διαδικασία. Δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα στο να βάλω αληθινά τούμπανα , ιδιαίτερα, όταν θα πρέπει να ξαναγράψουμε μπάσσο και κιθάρες, γιατί εκεί θα πάει στο τέλος. Θα πάω που θα πάω σε προαγωγό, μη κουβαλάω και όλο το κόσμο ;D Το κομμάτι είναι στα τρακ του καθαρό, προς ώρας. Ούτε εφέ, ούτε ρυθμίσεις ούτε τπτ, απλά μια υποτυπόδης ρύθμιση εντάσεων και λείπει, ένα διαφορετικό μπάσο προς το τέλος, που το έχω, απλά δεν πρόκαμα να το βάλω. Ατρέου, χτες είχα το πρόβλημά σου με το σύννεφο, συμβαίνουν αυτά. Μην ανησυχείς όταν ολοκληρώσω ;D θα υπάρχει και οβίνδεο στου σωλήνα, να με θαυμάσεις πλέρια ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Ήθελα να κάνω υπομονή και νας σας το δώσω με οβίνδεον, αλλά ΔΕΝ ;D ;D Ο γνωστός και υπερεπέροχος Τέριος Παρτέριος, εις του μπασσού εν δε ζου Ου γνωστός και ανώνυμος επαέ μέσα Πετράν Digisilince, σίγουρα στη μίξη και παραγωγή, αλλά και στο προγραμματισμό των σύνθι-πλήκτρα, κρουστά..........και ολίγον μπουθάρας, απ ότι με είπε ;D ;D ;D ;D Τελικά ποιός είμαι και που πάω ο άνθρωπας ε? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2015 "...μα, τώρα, λύπησου λίγο τους ιθαγενείς, ε; ε;..." υποκλίνομαι! :) :) :) (Εκτός των άλλων) ωραίαι μπασογραμμαί...το μπιστάει το κούτσουρο ο Τέρυς, έ; https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση