darkRich Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Καθότι αρχάριος στο θέμα εκτελωνισμού..πως γίνεται? Εγώ μένω Αλεξανδρούπολη,το δέμα έρχεται με usps, κατεβαίνω Αθήνα? έρχεται Αλεξανδρούπολη και μου ζητάει έξτρα λεφτά το ΕΛΤΑ? πως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Θα σου έρθει αλεξανδούπολη, θα πληρώσεις 80-100 ευρώ στα ελτά όπου θα την παραλάβεις. Καλόπαιχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darkRich Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Καθότι αρχάριος στο θέμα εκτελωνισμού..πως γίνεται? Εγώ μένω Αλεξανδρούπολη,το δέμα έρχεται με usps, κατεβαίνω Αθήνα? έρχεται Αλεξανδρούπολη και μου ζητάει έξτρα λεφτά το ΕΛΤΑ? πως?? καλημερα. Οτι ειπε κ ο Σταυρος απο πανω...κ γω επαρχια μενω. το ''μπουγιουρντι'' ερχεται μεσα απο τα ελτα. πληρωνεις-παραλαμβανεις κ φευγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Αν εισαι Θεσσαλονικη σε μια καθετη της Γιαννιτσων (δε θυμαμαι ποια ειναι) ειναι μια αποθηκη με βιδες και διαφορα. Ζαφειρακης λεγεται Thanx και sorry παλι για το offtopic, αλλά είμαι ΑΘήνα. Τις παίρνεις από μαγαζιά με μουσικά όργανα; Αυτός απο ότι κατάλαβα είναι μαγαζί με υλικά κατασκευών (βίδες, καρφιά κτλ) ? ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ogunsoto9 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Πληροφοριακα εδω και λιγο καιρο αρχισε να φερνει και ο thomann http://www.thomann.de/gr/schaller_screw_for_nut_cap.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darkRich Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 ¨Ηρθε τελικά η κιθάρα..110€ δασμοί και 14€ τέλη ελτά(ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Είχα ζητήσει usps priority airmail και μετά από δυό μέρες του έστειλα μαιλ να το γυρίσει σε express,το έκανε και μάλιστα μου είπε οτί δεν θα με επιβαρύνει με την διαφορά..πολύ ωραίος τύπος..Α και κιθάρα άψογη,όπως την παρουσίαζε δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση