christoforost98 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 ΚΑλησπερα .. Xristoforos T. εδω εχω ενα videaki το οποιο το ειχα ανεβασει πολυ παλιοτερα .. Πιστευω οτι αξιζει να το δειτε , εχει καποια ωραια μελωδικα σημεια κατα την γνωμη μου Πειτε μου την αξιολογηση σας σχετικα με το videaki Ευχαριστω..και οσοι θελετε εγγραφι στο καναλι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 ΚΑλησπερα .. Xristoforos T. εδω εχω ενα videaki το οποιο το ειχα ανεβασει πολυ παλιοτερα .. Πιστευω οτι αξιζει να το δειτε , εχει καποια ωραια μελωδικα σημεια κατα την γνωμη μου Πειτε μου την αξιολογηση σας σχετικα με το videaki Ευχαριστω..και οσοι θελετε εγγραφι στο καναλι !! Φίλε εγώ δεν θα σε κρίνω γιατί δεν είμαι ειδήμονας θα σου πω ότι με ταξίδεψες και ο ήχος σου μου άρεσε τρελά.. καλή συνέχεια ;) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 ΚΑλησπερα .. Xristoforos T. εδω εχω ενα videaki το οποιο το ειχα ανεβασει πολυ παλιοτερα .. Πιστευω οτι αξιζει να το δειτε , εχει καποια ωραια μελωδικα σημεια κατα την γνωμη μου Πειτε μου την αξιολογηση σας σχετικα με το videaki Ευχαριστω..και οσοι θελετε εγγραφι στο καναλι !! Τελειο. Με τι εγραψες? Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση