neeq Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Πέστα, έπρεπε ο Stan να είναι στην επιτροπή. Θα είναι, οταν ξεβαψει κι αυτος, υπομονη :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 ο μπασίστας κελαηδάει To λευκό Yamaha Nathan East το κάνει να κελαηδάει ο Γιάννης Γρηγορίου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Πιο ακριβως ειναι το τοπικ? Τα shows ή η φωνη της κοπελας? Γιατι εγω ακουσα ενα 16χρονο με τρομερο timbre και μερικα λαθη στη τεχνικη που ευκολα βελτιωνονται. Προσωπικα θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει κατι απο zeppelin ή Joplin ;D Επισης γουσταρω τρελλα εμφανιση (τζινακι/μπλουζακι). Δεν εχω τηλεοραση πανω απο 10 χρονια οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια αλλα απ'οτι εχω καταλαβει ως διαγωμισζομενος πρεπει να το "παρακανεις" (και τραγουδιστικα και εμφανισιακα) για να "νικησεις" σε αυτα τα "shows" και μ'αρεσε πολυ το γεγονος οτι η κοπελια εκανε ακριβως το αντιθετο και εντυπωσιασε. EDIT: Προσωπικα θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει (με τη συγκαταθεση του audiokostas φυσικα) κατι απο zeppelin ή Joplin Μπορεί ακριβώς αυτό να είναι το πρόβλημα. Το τζινάκι/μπλουζάκι και η συνεσταλμένη παρουσία με την ξεχωριστή φωνή που συνυπάρχει με τον κενό εντυπωσιασμό. Που έχει συνθηκολογήσει αισχρά και έγινε μέρος του. Χάσαμε τα μέχρι πριν διακριτά όριά μας κύριοι. Εξοργιστείτε κύριοι ενάντια στο θάνατο του φωτός και στις εντυπωσιακές εξόδους με τζινάκι/μπλουζάκι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 ....ή Klaus Nomi ή Joe Cocker έστω, γιατί "βγάζει από τη ψυχούλα της μια ροκιά που με κάνει και ταξιδεύω". sorry, amended Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 sorry, amended Βρε συ ειλικρινά. Και οι δύο που ανέφερες είναι screamers με έμφαση στα ψηλά. Που στην ευχή είδες κάτι που θα μπορούσε έστω και μακρινά να δώσει την ψευδαίσθηση ότι έχει τέτοια φωνή η πιτσιρίκα; (άσε το performance, ούτε με ενέσεις) Το μόνο που έχει είναι μοναδική χροιά που θα ταίριαζε σε γραμμένα για αυτή κομμάτια. Ούτε τσαμπουκά, ούτε έκταση, ούτε growl. Θα μου πεις αυτά φτιάχνονται. Μπορεί αλλά στη παρούσα φάση δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Θα μου πεις και τι σε νοιάζει; Έλα που δεν με νοιάζει. Και τι ασχολείσαι ; Έλα μου ντε κι έχω και δουλειά. Ας τραγουδήσει και Παβαρότι.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δε συγκρινα ουτε το performance ουτε το range της φωνης της. Απλα εχει μια χροια (που οπως ειπα μ'αρεσει) και νομιζω οτι θα μπορουσε να δωσει μια διαοφρετικη "ακουστικη γωνια" ;D . Φυσικα οπως ειπα θελει πολυ δουλεια ακομα. Οταν ακουω μια διασκευη δε περιμενω απαραιτητα να ακουσω τα ιδια χαρακτηριστηκα με το original αλλα κατι καινουργιο και ενδιαφερον (βασισμενο σ'ενα ωραιο τραγουδι). Τωρα βεβαια και εσυ με τη σειρα σου θα μου πεις γιατι αυτους συγκεκριμενα? Δε ξερω, απλα αυτο μου ηρθε στο μυαλο οταν την ακουσα :) anyway, all good :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 ξεχωριστή και ωραία χροιά έχει αλλά δεν έχει προσωπικότητα, ωριμότητα και σκηνική παρουσία αυτό σημαίνει πως μάλλον θα αποδειχθεί one-trick-pony Joplin δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει, Zeppelin ίσως μπαλάντες, μάλλον προς Tori Amos την κόβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 ξεχωριστή και ωραία χροιά έχει αλλά δεν έχει προσωπικότητα, ωριμότητα και σκηνική παρουσία αυτό σημαίνει πως μάλλον θα αποδειχθεί one-trick-pony Joplin δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει, Zeppelin ίσως μπαλάντες, μάλλον προς Tori Amos την κόβω Και τελικά θα καταντήσει να τραγουδάει ό,τι της γράψει ο Φοίβος και ο Θεοφάνους. ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Επειδή δεν μπορώ να ψάξω, δείτε στο Youtube μια παρόμοια περίπτωση. Μια πιτσιρίκα με γλυκιά φωνή αλλά τίποτα ιδιαίτερο που δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με άλλους στη φωνή αλλά όταν τραγούδησε τα δυό (απλά με μόνο συνοδεία ακουστικής) δικά της, έγινε ψιλοχαμός στην Αγγλία. Ήταν στο X-Factor, λέγεται Lucy Spraggan και το πρώτο κομμάτι ήταν το "Last Night" και το άλλο το "Tea & Toast". Συνιστώνται. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση