pericles Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Παρακολουθωντας το the voice επαθα πλακα ακουγοντας την πιτσιρικα με την ιδιαιτερη φωνη . Αν ολα πανε καλα το κοριτσι θα ειναι αν οχι η νικητρια στους τελικους σιγουρα. Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται !!Μια σπανιας χροιας φωνη με εξαιρετη προφορα ....βελουδο !!!!!!!!!!! Απολαυστε την ...καλη επιτυχια Αρετη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Εδω ειναι που παθαινεις πλακα στο νοκ αουτ ..ποια να διαλεξεις; Η Χριστινα Μηλιου ειναι μια καθ'ολα ετοιμη τραγουδιστρια (παλια στα νιατα μου τις ψαχναμε με τα κυαλια ) και η Αρετη ειναι απλα το ΤΑΛΕΝΤΟ Διαλεξαν (σωστα κατ'εμε )την Αρετη .Η Χριστινα ομως ειναι ολοκληρωμενη και εχει ανοικτες πορτες !! Απο τα καλυτερα ντουετα του VOICE !!!!!!!!!!! Μια τραγουδιστρια σαν την Χριστινα ειναι περιζητητη ..καλη επιτυχια στην Χριστινα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Τρομερή φωνή όντως, αλλά και η Χριστίνα πολύ ωραία φωνή και εκφραστική παρουσιά ;D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Με το που εκστομισε τη λεξη light στο Let Her Go,νομιζω πως ολοι καταλαβαν πως εχουν κατι εξαιρετικο εδω.. Μπραβο Περικλη που το ποσταρες! Καλη επιτυχια στην Αρετουλα λοιπον,με την πολυ πολυ σπανια,γλυκια και ευθραυστη προφορα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Καλή η Χριστίνα αλλά η Αρετη είναι μοναδική!!!! Καινούργιος ήχος!! Μοναδικός!!! Μου έχει ΚΑΡΦΩΘΕΙ ήδη στο μυαλό και την ακούω (στο μυαλό μου) συνέχεια!!!!!!!!! Χαίρομαι, μπράβο της! https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Έχει όντως ιδιαίτερη φωνή η κοπέλα. Εμένα μου θύμισε βέβαια αρκετά αυτές: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Τι ωραια φωνή... Τι σπανια!! Το reverb Που τους βαζουν μονο σε μενα κανει κατι σε εξωγήινο και ψευτικο? MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Προσωπικα αν ειχα τέτοια φωνή, θα απαξιουσα να με κρινει ο Ρεμος, η Βανδη και ο Δεμεξερειμαναμου. Κριμα που χαραμιζουν τις φωνες τους στα τηλεπαιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 Προσωπικα αν ειχα τέτοια φωνή, θα απαξιουσα να με κρινει ο Ρεμος, η Βανδη και ο Δεμεξερειμαναμου. Κριμα που χαραμιζουν τις φωνες τους στα τηλεπαιχνίδια. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σκεφτηκα και εγω οταν ακουσα την κοπελιτσα να τραγουδαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σκεφτηκα και εγω οταν ακουσα την κοπελιτσα να τραγουδαει... Είναι μέχρι να την ακούσει κανένας σοβαρός άνθρωπος και την στείλει με υποτροφία στο εξωτερικό, γιατί με την Ελλάδα των μπουζουκλερί δεν την βλέπω...!!!! Διαμάντι η μικρή!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση