wasted Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Βρε συ Spimav... Μάλλον θέλεις να ξορκίσεις όσα έχασες για να μη νοιώθεις άσχημα... Την εποχή που γεννιόταν ο John εγώ έκανα σχεδόν όλα όσα εσύ δε ζημίωσες που δεν έκανες... :lol: Και για μπιλιάρδο πήγαινα, και κοπάνα για καφέ έκανα, και τσόντες και καουμπόυκα της συμφοράς έβλεπα, και το ντύσιμό πρόσεχα ώστε να ειναι μέσα στις rock επιταγές της εποχής. Θες να μας πεις ότι εγώ ζημίωσα; Η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική, βαθιά και ουσιαστική από αυτές τις ασήμαντες συμβάσεις που έχουμε κατά καιρούς να αντιμετωπίσουμε, και που μας αλλοτριώνουν. Το βασικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, ότι κι αν κάνεις... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Βρε συ Spimav...Μάλλον θέλεις να ξορκίσεις όσα έχασες για να μη νοιώθεις άσχημα... δεν εννοουσα αυτο αγαπητε μου φιλε.ουτε εχω απωθημενα οτι τυχον δεν εκανα μεχρι σημερα.μαλλον π α ρ ε ξ η γ η θ η κ α . . . . . . . . με απλα λογια ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που προσπαθουσα να αντιπαραθεσω ηταν οι αντιληψεις της τοτε εφηβικης εποχης σε αντιπαραθεση με την σημερινη , αλλα και τις αντιληψεις - αντιδρασεις γενικοτερα την επιρροη της σημερινης οικογενειας τοτε και τωρα.χωρις να θιγω κανεναν και χωρις να διαχωριζω το καλο απο το κακο.δεν σημαινει οτι οσο παλιοτερα τοσο και καλυτερα.απλα εξεφρασα την γνωμη μου.αυτο ειναι ολο... και ολα αυτα στον τοπο που μεγαλωσα.δηλαδη σε ενα νησι με κλειστη κοινωνια.αν ημουν και εγω αλλου ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ειχα μεγαλωσει αλλιως. και θετω την ερωτηση αντιστροφα: αν δεν φταιει το σχολειο και η οικογενεια, τοτε ΠΟΙΟΣ φταιει για τα παιδια της ευβοιας κυριοι? για πειτε μου.... αυτα.. :? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Οκ, και εγώ δε διαφωνώ εν γένει με το ποστ σου, μόνο αυτό το σημείο μου χτύπησε κάπως... :) :D Όσο για το ποιός φταίει τελικά, να σου πω εγώ όπως το σκέφθηκα. Οι έφηβοι έχουν σεξουαλικές ορμές, και καλά κάνουν, είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θέμα είναι τι διεξόδους μπορούν να έχουν, ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη δικιά τους. Στην απρόσωπη Αθήνα κάποιος έφηβος που δε θα είχε σταματήσει στην αυτοικανοποίηση, σίγουρα θα είχε βρεί διέξοδο σε οίκο ανοχής πριν φτάσει στο βιασμό. Ο βιασμός δείχνει επίσης και έλλειψη κουλτούρας, και μηδενικό σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου, κάτι που είναι πρωταρχικό στον έρωτα. Αλλά για σκεφθείτε πόσα και πόσα ερεθίσματα δε δεχόμαστε σήμερα σε αυτήν την κατεύθυνση, από την τηλεόραση, από το γενικότερο περιβάλλον... Ειδικά στους έφηβους, που για αυτούς είναι όλα καινούρια και ευπρόσδεκτα, οι αντιλήψεις είναι ακόμα πιο εύκολο να διαμορφωθούν. Έχουμε και το γεγονός της βιντεοσκόπησης. Το τρόπαιο του νικητή, ο απόλυτος εξευτελισμός του αντιπάλου, για να μπορούμε να χαιρόμαστε την επιτυχία μας, και να επιδεικνυόμαστε προφανώς... ¶ρα συνοψίζοντας διαπιστώνουμε: 1) Ελλειπέστατη κοινωνική και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το σχολείο, την οικογένεια, το ευρύτερο περιβάλλον. 2) Απουσία διεξόδων σε προβλήματα τέτοιου είδους, όπως επίσης και καποιου ψυχολογικού συμβούλου για τέτοια ζητήματα. 3) Απόλυτη επικράτηση του ένστικτου του νικητή με κάθε τρόπο, και της ταπείνωσης του άλλου. Δε μίλησα για ρατσισμό που τόσο αναφέρθηκε... Όχι ότι δεν ήταν. Ήταν, αλλά σε άλλο επίπεδο. Δε λειτούργησε η αντίθεση "Έλληνες - Βουλγάρα" Και Ελληνίδα να ήταν το ίδιο θα συνέβαινε. Αρκεί με κάποιο τρόπο να βρισκότανε σε μειονεκτικότερη θέση στην τοπική κοινωνία. ¶μα ήταν καμια λίγο πειραγμένη στο μυαλό, καμιά τυφλή, μουγγή, οι λεβέντες σε αυτήν θα ξεσπούσαν πάλι. Και αυτός είναι πολύ χειρότερος ρατσισμός... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Οκ' date=' και εγώ δε διαφωνώ εν γένει με το ποστ σου, μόνο αυτό το σημείο μου χτύπησε κάπως... :) :D Όσο για το ποιός φταίει τελικά, να σου πω εγώ όπως το σκέφθηκα. Οι έφηβοι έχουν σεξουαλικές ορμές, και καλά κάνουν, είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θέμα είναι τι διεξόδους μπορούν να έχουν, ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη δικιά τους. Στην απρόσωπη Αθήνα κάποιος έφηβος που δε θα είχε σταματήσει στην αυτοικανοποίηση, σίγουρα θα είχε βρεί διέξοδο σε οίκο ανοχής πριν φτάσει στο βιασμό. Ο βιασμός δείχνει επίσης και έλλειψη κουλτούρας, και μηδενικό σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου, κάτι που είναι πρωταρχικό στον έρωτα. Αλλά για σκεφθείτε πόσα και πόσα ερεθίσματα δε δεχόμαστε σήμερα σε αυτήν την κατεύθυνση, από την τηλεόραση, από το γενικότερο περιβάλλον... Ειδικά στους έφηβους, που για αυτούς είναι όλα καινούρια και ευπρόσδεκτα, οι αντιλήψεις είναι ακόμα πιο εύκολο να διαμορφωθούν. Έχουμε και το γεγονός της βιντεοσκόπησης. Το τρόπαιο του νικητή, ο απόλυτος εξευτελισμός του αντιπάλου, για να μπορούμε να χαιρόμαστε την επιτυχία μας, και να επιδεικνυόμαστε προφανώς... ¶ρα συνοψίζοντας διαπιστώνουμε: 1) Ελλειπέστατη κοινωνική και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το σχολείο, την οικογένεια, το ευρύτερο περιβάλλον. 2) Απουσία διεξόδων σε προβλήματα τέτοιου είδους, όπως επίσης και καποιου ψυχολογικού συμβούλου για τέτοια ζητήματα. 3) Απόλυτη επικράτηση του ένστικτου του νικητή με κάθε τρόπο, και της ταπείνωσης του άλλου. Δε μίλησα για ρατσισμό που τόσο αναφέρθηκε... Όχι ότι δεν ήταν. Ήταν, αλλά σε άλλο επίπεδο. Δε λειτούργησε η αντίθεση "Έλληνες - Βουλγάρα" Και Ελληνίδα να ήταν το ίδιο θα συνέβαινε. Αρκεί με κάποιο τρόπο να βρισκότανε σε μειονεκτικότερη θέση στην τοπική κοινωνία. ¶μα ήταν καμια λίγο πειραγμένη στο μυαλό, καμιά τυφλή, μουγγή, οι λεβέντες σε αυτήν θα ξεσπούσαν πάλι. Και αυτός είναι πολύ χειρότερος ρατσισμός...[/quote'] + 10000000000 :wink: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 παιδια αναρωτιεμαι αν μονο εγω το πιστευω αυτο που θα πω . νομιζω οτι τα παιδια σημερα δεν εχουν καμια διαφορα με εμας πριν απο 15- 20 χρονια (ειμαι 32) . Αν κανεται μια απλη αναγωγη του τροπου ζωης τοτε και τωρα θα δειτε οτι δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ. Οπως εμεις παιζαμε ηλεκτρονικα αυτοι πανε στα νετ καφε και παιζουν ονλάιν γκειμς. οπως καπνιζαμε εμεις καπνιζουν και αυτοι . οπως θεωρουσαμε εμεις καποια πραματα απαγορευμενα και γοητευτικα , εχουν και αυτοι αντιστοιχα. Για μας πχ ηταν απαγορευμενο και θεωρουνταν αλητεια να εχεις μακρυ μαλλι και σκουλαρικι . τωρα δεν θεωριεται το ιδιο αλητεια αυτο διοτι οι σημερινοι γονεις ανηκουν κατα ενα μεγαλο μερος στην γενια αυτη των μακρυμαλληδων , υπαρχουν ομως τωρα αλλοι κωδικες ντυσιματος και εμφανισης των πιτσιρικαδων απαγορευμενοι απο τους γονεις αλλα που θεωρουντε κουλ απο τους νεαρους. οπως εμεις παιζαμε στην αλανα (και με καθε ευκαιρια το καυχιομαστε ) αυτοι παιζουν λιγοτεροι στην αλανα , αλλα ευτυχως γιαυτους υπαρχουν πιο πολλες ευκαιριες οργανωμενης αθλησης. οτι γινεται στα σχολεια σημερα γινοταν και τοτε. απλα εμεις δεν ειχαμε καμερες για να τα καταγραψουμε. (οκ μοιαζει να ειναι λιγο πιο χαλαρα τα ηθη σημερα , αλλα αν κανετε την αναγωγη του πριν και του τωρα οσο πιο πιστα γινεται θα δειτε οτι δεν υπαρχουν διαφορες . και μη μου αρχισετε τα παραδειγματα του τυπου "ναι αλλα το ανιψακι μου τα εχει με την ελενιτσα και την φιλαει " . το χαριτωμενο φαινομενο να μην κρυβονται τα παιδια σημερα για τις επιθυμιες τους και για τις <<ερωτικες>> σκεψεις τους δεν εχει να κανει με χαλαροτητα των ηθων). βασικα ολο αυτο το θεμα με τις καμερες μου θυμιζει τις γιαγιαδες που λενε οταν βλεπουν στις ειδησεις ατυχηματα φονους και τετοια "αχ στις μερες μας δε γινοταν τετοια πραματα " στις μερες τους τα βρεφη πεθαιναν χωρις λογο , οι φονοι γινοταν για πλακα χωρις τιμωρια , για λογους τιμης ) να μην συνεχισω τα οπως , μπορειτε νε κανετε τις αντιστοιχισεις μονοι σας. θελω να επισημανω με αυτο το ποστ οτι αυτο που αλλαξε ειναι το περιβαλλον και οχι τα παιδια. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Θελω να δω τις φατσες μερικων υπερμαχων των και -καλα αδυναμων-..κοριτσιων............οταν βγει το βιντεο και αποκαλυφθει οτι το απολαμβανε............... Ενα κοριτσι που απο τα 13 του βγαζει μονη της την παρθενια της με τα χερακια της...........αντι να παιζει στις αλανες η με τις κουκλες της....εμενα μου λεει πολλα.........Και οχι...δεν βγηκε κατα λαθος............ Λοιπον εαν ειχα την δυνατοτητα να σας δειξω μια πληθωρα βιντεο που εχω(ναι..ναι...ειναι πολλα....παρα πολλα) θα διαμορφωνατε σαφεστερη αποψη χωρις να γραφετε 10 κειμενα κατεβατα......... Η πραγματικοτητα ξερναει απανω μας.......Και μας αρεσει....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Θελω να δω τις φατσες μερικων υπερμαχων των και -καλα αδυναμων-..κοριτσιων............οταν βγει το βιντεο και αποκαλυφθει οτι το απολαμβανε...............Ενα κοριτσι που απο τα 13 του βγαζει μονη της την παρθενια της με τα χερακια της...........αντι να παιζει στις αλανες η με τις κουκλες της....εμενα μου λεει πολλα.........Και οχι...δεν βγηκε κατα λαθος............ Λοιπον εαν ειχα την δυνατοτητα να σας δειξω μια πληθωρα βιντεο που εχω(ναι..ναι...ειναι πολλα....παρα πολλα) θα διαμορφωνατε σαφεστερη αποψη χωρις να γραφετε 10 κειμενα κατεβατα......... Η πραγματικοτητα ξερναει απανω μας.......Και μας αρεσει....... με τρομάζεις... σύνελθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Ρε antouan εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν ήταν βιασμός αλλά μια απλη ερωτική φάση 4 μ@λ@κων και μιας κοπελάς...? Λοιπόν να σας πώ και εγώ κάποια πραγματα που τα βλέπω απο πρώτο χέρι....μιας και είμαι και εγώ μαθητής των ελληνικών σχολείων.... Υπάρχουν οι κοπέλες οι οποίες ανεξάρτητα απο το βαθμό τους έχουν κακή φήμη περι του ερωτικού τους ιστορικού...Υπάρχουν και αυτές οι οποίες δεν θα εκαναν τπτ για να αμαυρώσουν την αποψη για τον εαυτό τους... Αυτές συνηθίζουν να βγάζουν μεγάλους βαθμούς.... Τώρα όσα χιλια μύρια και να ακούτε περι ερωτικών σχεσεων στα σχολεία....Το 50% αυτών είναι ψέματα....Για 2ο πιθανούς λόγους... 1) το αγόρι ηταν μλκας ή κομπλεξικός και έτσι για να αποδείξει την ανδρότητα και την μαγκιά βγάζει μια φήμη στον κόσμο για αυτήν την κοπελα... 2) Η κοπέλα παραείναι χαλαρών ηθών....Ομως πολύ κατάντια...η οποία σε κάμια περίπτωση δεν έχει σχεση με το σχολείο και δεν βγάζει βαθμούς.... Αυτή είναι μια γενική αποψη....Τώρα στην συγκεκριμένη περιπτωση...Κάνει μπαμ ότι η κοπελα βιάστηκε και δεν γούσταρε αυτό που έκανε γιατί: 1) Ο ιατροδικαστής βρήκε μόλοπες (αν το γράφω σωστά...) στη περιοχή των γενητικών οργάνων... 2) Η κοπελα είχε τόσο καλό βαθμό που δεν την συνεφέρε με την καμιά να πάρει αποβολές μπλα..μπλα..μπλά και να αποκτήσει κακιά φημη στο σχολείο της..και στους καθηγητές της.. 3)Τα παιδιά όπως φάινεται είχαν σοβαρά προβλήματα στην οικογενεια....Και επίσης είχαν το άλλωθι του ότι ήταν απο καλή οικογένεια...Γιοί καθηγητή θρησκευτικών και αστυνόμου.... Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...Απλά θεωρώ πώς η άποψη πολλών ότι δεν ήταν βιασμός...βασιζέται σε ρατσιστικές απόψεις....Μιας και είμαι απολυτα σίγουρος ότι αν αυτό το πάθαινε μια ελληνιδα τους τρεις τέσσερις τύπους που συμμετείχαν θα τους είχαν περάσει λαικο δικαστήριο.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι θέμα βαθμών ή φήμης ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που βλέπω εγώ που έχω τελειώσει το σχολείο αλλά έχω κρατήσει επαφές με σχολικά περιβάλλοντα (η μητέρα μου είναι καθηγήτρια) είναι πως πλέον έχουμε ξεφύγει. Να πηγαίνει το 15χρονο το μ@#*κισμένο με τη φούστα "θεός-να-την-κάνει" στο σχολείο και βαμμένη σαν γλάστρα του Γρηγόρη; Κάτι τέτοια βλέπω και αρχίζω να καταλαβαίνω τον Αντουάν που σκέφτεται όπως σκέφτεται (όχι ότι συμφωνώ μαζί του για την προκειμένη περίπτωση). Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στα σχολεία αλλά η εικόνα που βγαίνει είναι πως σε λίγο θα φασώνονται τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό. Κι εγώ πιστεύω πάντως ότι το συγκεκριμένο ήταν βιασμός. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο θα έλεγε ψέματα μια κοπέλα για ένα τέτοιο θέμα, ειδικά αν της άρεσε κιόλας! :? Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2006 8O http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση