otto## Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Παράδειγμα του τι εννοώ με το "θεατρινίστικο" και να μια πιο μετρημένη, πιο άμεση και φυσικά καλύτερη (για μένα) προσέγγιση. Το συγκεκριμένο είναι ένα "λάθος" που έκανα για πολύ καιρό στο τραγούδι και όταν άκουγα ηχογραφημένη τη φωνή μου είχε μια αίσθηση επιτηδευμένου, ψεύτικου. Μην θεωρείς ότι με αυτή τη γνώμη υποτιμώ ή ακυρώνω την προσπάθειά σου. Η συμβουλή μου είναι τραγούδα απλά, και τραγούδα πολύ, και θα υπάρξει βελτίωση στην ερμηνεία σου. Εμένα μου αρέσει που η βερσιόν του Λέκκα έχει στιχουργό Χριστοδούλου ενώ του Μπάση, Λειβαδίτη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 να κλαις σαν γιαγιά την ώρα που θάβουν τον 85χρονο άντρα της (ενώ αυτή είναι 70) και το καπάκι από το φέρετρο δε χωράει να μπει στη γούρνα για να σκεπάσει το πτώμα WTF??? ??? :o :) You are weird!!! ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 WTF??? ??? :o :) You are weird!!! ;D Την έχω δει Mikeius τελευταία...να με σχωράτε ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paokz Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Ναι σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις ενα κομμάτι αλλα δεν είναι μόνο να το τραγουδήσεις απλα αλλα να του δώσεις και το συναισθημα που πρέπει να μεταφέρεις στον κόσμο ακουγωντας το!..Γνώμη μου βέβαια αλλα δεν νομίζω να ήταν υπερβολικό..Μ αρέσει οπως το λεει ο λεκκας αλλα νομίζω ο Μπάσης το λεει καλύτερα..Μπορώ να τραγουδήσω και απλα αλλα μου φαινεται πολύ βαρετο..Θα μπορούσα να το δοκιμάσω και στο στυλ του Σφακιανάκη αλλα δεν μ'αρεζε να τον μιμηθώ αυτον και οποιοδήποτε..Οποτε είχα συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλο μου..λιγο κρασάκι και ετσι βγήκε το κομματι.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση