gregg Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Θα ηθελα να μοιραστω με το forum το παρακατω ορχηστρικο μερος ενος ευρυτερου εργου που ξεκινησα σχετικα προσφατα. Θα χαρω πολυ να ακουσω τα σχολια σας για ακομη μια φορα. http://www.youtube.com/watch?v=MIWG2lirVcg just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Moυ αρεσει.Θα μπορούσε να είναι ανετα το soundtrack του Godfather! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 και εμένα μου αρέσει Γρηγόρη...λίγο τα κρουστά μου το χαλάνε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Κι εμένα μου άρεσε πολύ!! Όντως αν τα κρουστά ήταν λίγο πιο αληθοφανή θα ήταν τέλειο!! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Με ποια κονσόλα / ενισχυτή / ηχεία έκανες την μίξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ. Μανωλη τα ηχεια μου ειναι ενα set HS80 της yamaha. Το sequencing εγινε στο logic. Να πω πως δεν εχω δωσει προσοχη στη μιξη του σε αυτη τη φαση. Υπαρχουν απλα καποιες πρωτες ισορροπιες. Σας ευχαριστω και παλι! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Και σε μένα άρεσε πολύ! Λίγη προσοχή στα κρουστά όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως και θα είναι άψογο! Αναμένουμε και το υπόλοιπο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Σ'ευχαριστω φιλε μου geodimitri. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικο το θέμα σου Αφου σκοπευεις να το βελτιωσεις και άλλο στην αποδοση. εγω λεω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο. Αναμένουμε λοιπόν τις βελτιώσεις και το τελικό αποτέλεσμα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Αναμένουμε λοιπόν τις βελτιώσεις Ναι ρε...φτιάξε αυτές τις "ψαροκασέλες" τα κρουστά... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση