Ritchie22 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Εχω μια απορία. Γιατί κάποιος να θέλει λεπτό μπράτσο στην κιθάρα του; Πως γίνεται να μπορεί καποιος να παίξει με αυτή την άδεια αίσθηση στην αριστερή του παλάμη και πως γίνεται να θεωρείται ότι όσο πιο λεπτό είναι ένα μπράτσο τόσο πιο γρήγορα σου επιτρέπει να παίξεις; Ας μου εξηγήσει κάποιος υπέρμαχος των λεπτών μπράτσων γιατί μου φαίνεται παράλογο :roll: :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Fashion Victims. 8) 8) 8) ένας υπέρμαχος των ελλεεινά χοντρών μπράτσων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 οτι βολευει τον καθεναν δεν ειναι καλυτερο ενα παχυ απο ενα λεπτο ουτε το αντιστροφο...εγω προτιμω το ΠΑΧΥ μπρατσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 εγω προτιμω το ΠΑΧΥ μπρατσο... Να κάτι τέτοια λες βραδιάτικα και με αναστατώνεις... :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Ας εκδηλωθώ κι εγώ λοιπόν... :lol: :lol: Εγώ πάντα ήμουν του μεσαίου μεγέθους...:D Τελευταία άρχισε να μου αρέσει κι εμένα το παχύ... (από όταν άρχισα να παίζω με την blackie straVocaster μου)! Λέτε να μου μείνει κανά κουσούρι??? :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Έτσι έτσι... Ένας ένας να βγαίνει από την ντουλάπα... :P :lol: :lol: :lol: :lol: Εν πάσει περιπτώσει, 'βιο-μηχανικά' τα λεπτά μπράτσα βολεύουν μόνο αν έχεις πολύ 'light touch' και πάλι παίζεται... το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ ευκολότερα παθαίνεις κράμπες και τενοντίτιδες με λεπτό παρά με παχύ μπράτσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Eγω..........να πως να το πω..... :oops: :oops: :oops: η αληθεια ειναι οτι ειμαι προβληματισμενος........... Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω και το μπρατσο του Τακη και του Ηλια και του Βασιλη και επειτα να αποφασισω............Ειναι δυσκολες αποφασεις αυτες....μια ζωη θα σε κατατρεχουν αν κανιες λαθος επιλογη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 καλα το εχουμε καψει τελειως... :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω και το μπρατσο του Τακη και του Ηλια και του Βασιλη και επειτα να αποφασισω............Ειναι δυσκολες αποφασεις αυτες....μια ζωη θα σε κατατρεχουν αν κανιες λαθος επιλογη!!!!! Και όπως έχει πει κι ο Βασίλης...αν αρχίσεις με τα παχιά...δεν υπάρχει πισωγύρισμα :lol: Για αυτό φρόντισε να κάνεις τη σωστή επιλογή...μπράτσου :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση