#Μέγγου Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Υπαρχει το FL Studio full version σε free download?? Εχω ψαξει πολυ και βρισκω μονο το Demo!! ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Tο demo θα βρεις δωρεάν. H full έκδοση πρέπει να αγοραστεί. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Δες εδώ http://www.hongkiat.com/blog/25-free-digital-audio-editors/ και εδώ http://www.studiotoolz.net/audio-software/recording/. Μερικά free Daws.... Μακάρι το fl studio, ή το cubase, ή το reaper να ήταν τζάμπα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Α...και καλώς ήρθες στο Νόιζ, χρειαζόμαστε μερικές γυναικείες παρουσίες εδώ μέσα για να βάλουν κάποια τάξη... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
#Μέγγου Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Βασικά είμαι 15...απλα απο τα 7 μου ασχολουμαι με την μουσικη και θελω να σπουδασω ηχοληψια ή κατι παρομοιο!! Απλα με το συγκροτημα μου επειδη το reaper τις περισσοτερες φορες δεν με βοηθαει στην ηχογραφηση κιθαρας, χρησιμοποιω FL Demo, μονο που δεν εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου!! cigaret13...αν ηταν το cubase τζαμπε, θα ειχε πλουτισει το ωδειο του Νακα απο τα masterclass!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 το τελευταίο demo του fl το 11 σου επιτρέπει να κάνεις σχεδόν οτιδήποτε εκτός από το να ανοίξεις ένα πρότζεκτ που έχεις αποθηκεύσει. οπότε μπορείς νόμιμα να βγάλεις και τραγούδια αρκεί να είσαι γρήγορη ή να μην κλείσεις το pc ;D! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 επειδη το reaper τις περισσοτερες φορες δεν με βοηθαει στην ηχογραφηση κιθαρας, Τότε μάλλον χρειάζεσαι βοήθεια στη χρήση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Το reaper δεν ειναι δωρεαν για οσους δουλευουν ερασιτεχνικα σπιτι τους? Σορι αν ειμαι λαθος αλλα αυτο εχω καταλαβει διαβαζοντας τη σελίδα τους. MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Το reaper δεν ειναι δωρεαν για οσους δουλευουν ερασιτεχνικα σπιτι τους? Σορι αν ειμαι λαθος αλλα αυτο εχω καταλαβει διαβαζοντας τη σελίδα τους. Κοστίζει 60$ σε αυτήν την περίπτωση. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση