atreu73 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 I only want to say... ... for the time being Eb ;D ;D ;D Τί είναι τούτο ωρέ; Θα μας τρελάνεις Παρασκευιάτικα. Πω πω πω που έλεγε κι ο Αυλωνίτης! Αυτό είναι να το χουφτώνεις όχι να το ακούς. Που το ξετρύπωσες; Μπαίνει αυτόματα στην infinite playlist. Να βάλω και 'γω κάτι θρησκευτικό, μέρες που είναι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Μια και το ρίξαμε εις τα θρησκεΦτικά, να προσφέρω κι εγώ τη λίθο μου εις του θρέντ. Αν το δείτε μέσω σουλήνα θα διαβάσετε και τους στίχοι, γιατί κάπου του φεύγουν με ρυθμό πολυβόλου και δεν πιάνονται ::) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 "Πω πω πω, που έλεγε και ο Αυλωνίτης!"... Με πανκια μπλεξαμε (ωραία πανκια όμως, ε?) Να βάλω και 'γω κάτι θρησκευτικό, μέρες που είναι. Ναι, ναι, οι μέρες ειναι για θρησκευτικά... Οριστε Για τον Παναγιώτη της Σ - Peter and vodka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Ρώτησα τη διεύθυνση προσωπικου: Πόσες μέρες άδειας εχω? 178 απο προηγούμενα χρονια + 25 για το 2014. Όντας αυτός που μου δίνει άδεια τα τελευταία χρονια, μαλλον εχω ενα μικρό πρόβλημα διαχείρισης χρόνου. ΟΚ λοιπόν - υπόσχομαι οτι θα αλλάξω. Θα εξαφανιστω απο τη δουλειά τη Μ. Βδομάδα... Αλλα που να πάω? Δευτέρα με Πέμπτη? Before you slip into unconsciousness I'd like to have another kiss Another flashing chance at bliss Another kiss, another kiss The days are bright and filled with pain Enclose me in your gentle rain The time you ran was too insane We'll meet again, we'll meet again Oh tell me where your freedom lies The streets are fields that never die Deliver me from reasons why You'd rather cry, I'd rather fly The crystal ship is being filled A thousand girls, a thousand thrills A million ways to spend your time When we get back, I'll drop a line http://youtu.be/jq9IhOhQt40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Δράττομαι της ευκαιρίας, επ αφορμή του στίχου των Δορςςςςς we' ll meet again, να υπενθυμίσω εις τους συνωμότας, πως ισχύει ακόμη η πρόθεσή μου να διασκευάσουμε το άσθμα ταύτο Απλά φόρτος διεκπεραίωσης άλλων ασθμάτων πάει το πρότζεκτ οπίσω λαίμαι, αλλά επ ουδενί δεν ξεχνάμε λαίμαι. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Αυτο φιρικωνεται πάραυτα Tangled up in blue... (Είπαμε, έχομεν ψώνιον με τον Δυλαν. Μου το αφιερώνω - ευχαριστω) ΥΣ1. τα ακορντα, που λέγαμε, ταχω και τα στριφογυρναω ;D ;D ;D ΥΣ2. Ευχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 6 ώρες πριν την αναχώρηση και με ειδοποιεί ο σύντροφος-συναγωνιστής -συνοδοιπόρος, πως η γυναίκα του έθεσε βέτο και αδυνατεί να συμμετάσχει εις την ηρωική έξοδο. Άτιμαι γυναίκαι, θα αγοράσω ένα αρνί απ το Λιδλ και θα το μαου-μάω- αντί της γυνής του συντρόφου- για όλη τη μεγάλη βδομάδα ο άθεος, ίνα καλμάρω τα νεύρα μου. Ο προυπολογισμός θα ετινάσετω εις τον αγέρα, αν επιχειρούσα μόνος το εγχείρημα, οπότε είμαι αναγκασμένος να κλωσήσω αυγά, μη τα βάψω ίσως και κόκκινα δλδ, εις του χρώμα του βουνού και να πενθώ εις το κλεινόν άστυ, τας ημέρας του Πάσχατος. Πενθώ με τη Σούζι-το πρόβατο- αγκαλιά και αφιερώνω στο Χάρη, που αγνοούσε την προ GQR εκτέλεση-διασκευή από Στόουνς. https://www.youtube.com/watch?v=2NLYKnLK5kQ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Πενθώ με τη Σούζι-το πρόβατο- αγκαλιά και αφιερώνω στο Χάρη, που αγνοούσε την προ GQR εκτέλεση-διασκευή από Στόουνς. https://www.youtube.com/watch?v=2NLYKnLK5kQ Θενκς Σάμυ, αν και την αμέσως επόμενη μέρα που το συζητήσαμε, το έψαξα και το άκουσα. Είμαι απαράδεκτος παρ' όλα αυτά! :-[ Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Πενθώ με τη Σούζι-το πρόβατο- αγκαλιά και αφιερώνω στο Χάρη, που αγνοούσε την προ GQR εκτέλεση-διασκευή από Στόουνς. https://www.youtube.com/watch?v=2NLYKnLK5kQ Άλλαξα- αν μου επιτρέπεται γνώμη-θα φύγω αλόνε λαίμαι.......ξέρω θα με στοιχίσει. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση