Προς το περιεχόμενο

Φιρίκι Πηλίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ ωραίο μέρος, εφόσον δεν θα μένεις 365 μέρες τον χρόνο! ::)  Πάλι καλά που έβαλες και την φωτό με τους φίλους, γιατί μόνος εκεί....... ???  Ίντερνετ έχεις ή θα σε χάσουμε;  ;D  Παρεμπιπτόντως σου βγάζω το καπέλο για την μουσική υπόκρουση του κλιπ, ο Neil είναι αξεπέραστος! (αλλά γιατί το old man?) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 237
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πολύ ωραίο μέρος, εφόσον δεν θα μένεις 365 μέρες τον χρόνο! ::)  Πάλι καλά που έβαλες και την φωτό με τους φίλους, γιατί μόνος εκεί....... ???  Ίντερνετ έχεις ή θα σε χάσουμε;  ;D  Παρεμπιπτόντως σου βγάζω το καπέλο για την μουσική υπόκρουση του κλιπ, ο Neil είναι αξεπέραστος! (αλλά γιατί το old man?)  

Οι ''φίλοι'' είναι Καβαλιώτες, αυθεντικοί όμως, όχι γιαλαντζή σα το Φριρόκ και διαθέτουν Σουίτα στο κέντρο της οροσειράς.

Σκοπός είναι, αφού περάσουν κανά δυο χρόνια σα παν, να μεταφερθώ εις τον πυρήνα του δάσους και να σταματήσω να εργάζομαι........ιντερνέτια, έχει το χωριό, αλλά ανεβαίνοντας πιο ψηλά, έχει μια κολώνα στη πιο αψηλή κορυφή στα σύνορα που δίνει δωρεάν μέσω προγράμματος Interreg,δωρεάν πρόσβαση στα έλατα, ώσπου το ανακάλυψα πέρσι εγώ και η ελληνική πλευρά αγνοούσε την ύπαρξή του  ;D ;D ;D

Γιατί διάλεξα το άσθμα? Μα και ο Νιλ, όταν το έγραψε νιάτο ήταν, όπως εγώ  :D

ΥΓ αν εκλεκτέ καταρράκτη, αποκαλέσεις ξανά τη Παράγκα, κόκκινο JEEPακι κι εγώ δε ξέρω που θα βρεις την επομένη το φτώμα του Ίαν, μαζί με όλους τους Purple λαίμαι   ;D ;D ;D

No one wants an alien

Γιατι ονομασες το κοκκινο τζιπακι σου "παραγκα"? paranoid.gif

Φιρί φιρί το πας, να σε πάρω όλες τις κιμπούρδες και να σε αφήσω με κανένα mooooooooooooooooog  λαίμαι.

ΔΕΝ είναι JEEP, πόσο μάλλον......άκι  ;D

Παράγκα.....όταν αγοράστηκε, είχε μουσαμά, εξ ου και το Παράγκα, στη συνέχεια του έβαλα κεραμίδι, αλλά πάλι Παράγκα είναι  8)

Α ναι και το Σαμυ, προέρχεται εκ του Σαμουράι, το μονδέλο της Παράγκας  :P

No one wants an alien

Μερικές φουτογραφίες απ τη νέα μου πατρίδα

Ωραία μέρη φιλε...

Μου άρεσε πιο πολυ απο όλες η φωτό με το πορτοκαλί μπλουζάκι. Ξέρω γιατι...

Επίσης όλες που είχαν το ανθρώπινο στοιχείο μέσα. (Η Καβαλιωτισα με το κοντομάνικο δεν κρυώνε, ε?)  

Η νυχτερινή με το σπίτι, το κόκκινο άμαξι και τ αστέρια, στο 3:25... Χμ,...

Πάω να βάλω ενα ποτάκι και ν' ακουσω όλο το on the beach, του young. Μου αρέσουν πολυ οι μοντέρνες μουσικές.

Φτου σου γ***το... μείναμε στη 13η σελίδα πολυ καιρό...

Λοιπόν Σαμη, σε καμία δεκαριά χρονια που θα αποσύρθω στη λιμνοθάλασσα, θα σας καλώ εσάς τους "βόρειους" να παίζουμε και να γράφουμε ...

Βάζω μπρος για μπάσο και μεχρι τότενες, πρώτα ο θεός, θα εχω και τύμπανα, και πλήκτρα, και κάρτες και μικρόφωνα και ολα τα κομφόρ...

Αν έχετε καλη διάθεση, θα απολαύσετε το υγρό επιπεδο τοπίο και τις γαΐτες...

Αν έχετε και κουράγια, θα εχει το βράδυ κορίτσια και αυγοταραχα και ξυδια μυρωδάτα...

Αυτο το έχουμε βάλει?

Παλιά το έλεγε "Taj Mahal" αλλά τον έπαιρναν στο ψιλό.

27 μεταπτυχιακά και 45 διδακτορικά μετά, πάλι Αλέξη θα με αποκαλείς :D

Ανθρώπινο είναι να είμαστε αδύνατοι, ας το απολαύσουμε.

No one wants an alien

Σάμυ, σε νιώθω. Αν τελικά έμενα ελλάδα, είχε περάσει σαν σκέψη να εγκατασταθώ στο πατρικό της μάνας μου στα άγραφα, να πάρω τα βουνά που λένε, μπας και γλυτώσω. Καλή τύχη γενικά.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου