trolley Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Κλασσική περίφτωση άσθματος που έγραψα εις ανάμνηση ;D ;D ;D Το έχεις με την τσάπα, ιδιότητα σπάνια και ανδροπρεπής. Συγχωρητήρια. :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Το έχεις με την τσάπα, ιδιότητα σπάνια και ανδροπρεπής. Συγχωρητήρια. :) :) Έχω εμπυρία εις τας κηδείας , όπως και εις τας εκταφάς στη πράξη, εξ αυτού ο κυνισμός και η γνώση στη χρήση τσάπας. Αφεντικό η σκηνοθτσία ήτο δική μου, όπως και του μονταζζζζζζζζζζζζ, αλλά όχι και Λάκης, απέχω παρασάγγας, είναι το ίνδαλμά μου. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 ΦΟΥ ΦΟΥ 1,2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά το άνοιγμα του BLACK ROCK STUDIO στη Σαντορίνη, ένα ιστορικό στούνδιο-μασάζ αυτή τη φορά, μετακομίζει εις την επαρχία δια να προσφέρει στην εκλεκτή του πελατεία τα υπηρεσίας του, σε περιβάλλον ευάερο και ευήλιο. Τα Παράγκας στούνδιο θα λειτουργούν από 1ης Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό χωριουδάκι στα σύνορα των νομών Δράμας-Ξάνθης . Σε μια υπέροχη μονοκατοικία με 2 στρ κήπο με έλατα, μπάρμπεκιου και φυσικά όλα τα κομφλορ της σύγχρονης τεχνολογίας περί τον ήχο. Ο διευθύνον σύμβουλος κος Παράγκας σας περιμένει δια να εγγράψετε τους ύμνους σας εις τας μούσας . Ευχαριστώ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 ΦΟΥ ΦΟΥ 1,2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά το άνοιγμα του BLACK ROCK STUDIO στη Σαντορίνη, ένα ιστορικό στούνδιο-μασάζ αυτή τη φορά, μετακομίζει εις την επαρχία δια να προσφέρει στην εκλεκτή του πελατεία τα υπηρεσίας του, σε περιβάλλον ευάερο και ευήλιο. Τα Παράγκας στούνδιο θα λειτουργούν από 1ης Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό χωριουδάκι στα σύνορα των νομών Δράμας-Ξάνθης . Σε μια υπέροχη μονοκατοικία με 2 στρ κήπο με έλατα, μπάρμπεκιου και φυσικά όλα τα κομφλορ της σύγχρονης τεχνολογίας περί τον ήχο. Ο διευθύνον σύμβουλος κος Παράγκας σας περιμένει δια να εγγράψετε τους ύμνους σας εις τας μούσας . Ευχαριστώ Καλές Δουλειές εύχομαι ολόκαρδα. Είθε οι μούσες, μεθυσμένες από την Ποίηση, να κατέβουν από τα βουνά και να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Τα Παράγκας στούνδιο θα λειτουργούν από 1ης Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό χωριουδάκι στα σύνορα των νομών Δράμας-Ξάνθης . Αν δεν έχεις επισκεφτεί τον καταρράκτη Λειβαδίτη και το δασικό χωριό, εκεί, στα πέριξ, να το πράξεις, πάραυτα. http://www.visitgreece.gr/el/touring/on_foot/katarraktis_tou_leibaditi_i_trachwniou https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Αν δεν έχεις επισκεφτεί τον καταρράκτη Λειβαδίτη και το δασικό χωριό, εκεί, στα πέριξ, να το πράξεις, πάραυτα. Ήταν ανάγκη να αποκαλύψεις και το χωριό που θα μένω ρε Μουσταφά? ;D ;D ;D Τα μέρη όλα αυτά της οροσειράς τα ξέρω καλύτερα κι απ τους ντόπιους κυνηγούς και τσοπάνιδες φίλως. Πάνο ευχαριστώ μαν, ήταν όνειρο ετών να ξεκουμπιστώ από την Αθήνα και η καινούρια αυτή δουλειά μου έδωσε την δυνατότητα να το πράξω. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Τα μέρη όλα αυτά της οροσειράς τα ξέρω καλύτερα κι απ τους ντόπιους κυνηγούς και τσοπάνιδες φίλως. τσομπαναραίοι without γκλίτσες.. ..ήταν όνειρο ετών να ξεκουμπιστώ από την Αθήνα και η καινούρια αυτή δουλειά μου έδωσε την δυνατότητα να το πράξω.. Άντε, με το καλό, μαν! :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Ήταν ανάγκη να αποκαλύψεις και το χωριό που θα μένω ρε Μουσταφά? Εγώ θα σε δώσω κανονικά και με χάρτη (μπράβο σου για την επιτυχία Σάμυ). ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Sam,οτι καλυτερο ευχομαι καλε μου φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Ό,τι καλύτερο κι από μένα Samy! Καλή εγκατάσταση και καλές δουλειές! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση