cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Μεγάλη απόφαση να μετακομίσεις στην επαρχία από την Αθήνα, Samy. Καλή αρχή και καλή συνέχεια.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Εγώ βρίσκω την απόφαση σοφή. Ωστόσο Samy μην ακούς τους διαστρεβλωτές. Οι μούσες δεν μεθοκοπούν. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Mα να αφησει την ωραια πολη μας, την Αθηνα, και να παει να μεινει στα βουνα? Τωρα μαλιστα που θα ξαναβγει ο Καμινης και η πολη θα γινει ακομα πιο κουκλα απ'οτι ειναι?... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Mα να αφησει την ωραια πολη μας, την Αθηνα, και να παει να μεινει στα βουνα? Τωρα μαλιστα που θα ξαναβγει ο Καμινης και η πολη θα γινει ακομα πιο κουκλα απ'οτι ειναι?... Άσχετο, αλλά εσύ δεν μένεις στην Αθήνα, απ' ότι θυμάμαι. Τι σε μέλι (Αττικής); Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Mα να αφησει την ωραια πολη μας, την Αθηνα, και να παει να μεινει στα βουνα? Τωρα μαλιστα που θα ξαναβγει ο Καμινης και η πολη θα γινει ακομα πιο κουκλα απ'οτι ειναι?... Άλλο ένα ειρωνικό πόστ. Εγκό ψιφήζει σακελαριδη. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Τη βλέπω τη δουλεια... Το επόμενο clip θα ειναι το cover του "ω ελατο, ω ελατο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Άσχετο, αλλά εσύ δεν μένεις στην Αθήνα, απ' ότι θυμάμαι.Αυτο ελειπε, να μενω Αθηνα... :-X Για τον Samy ανησυχω μη παθει τιποτα απο το πολυ οξυγονο που θα αρχισει να αναπνεει ξαφνικα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Samy. Κόψε το κάπνισμα λέμε. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 TI?? Καπνιζει κι ολας? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ σας δια τας ευχάς αγαπητοί συμφομουρίσται, να είστε όλοι καλά. @ Σιγαρέτε η απόφαση δεν είναι καθόλου δύσκολη, καθότι πάλι θα είμαι περιπλανώμενος ιουδαίος, πωλητής ήθελα να πω, ανά την Α. Μακεδονία-Θράκη και απλά κανά ΣΚ που θα μου μένει, αντί να κλείνομαι στο ζμπίτιμ στου Παγκράτι, θα κάθομαι σε ένα χωριουδάκι 30 κατοίκωνε και θα τους παίζω μουσική, μέχρι να με ρίξουν στο καταρράκτη ωσάν νέο Κακοφωνίξ ;D ;D ;D Η Αθήνα δεν μου προσφέρει και δεν της προσφέρω τπτ, εκεί θα φτάσω να πάρω και πολιτικά αξιώματα, αν δεν είχαν καταργηθεί οι κοινότητες, σίγουρα στις επόμενες αυτοδιοικητικές θα χτύπαγα μέχρι και το κοινοτικό θώκο λαίμαι. Έχω όνειρα εγώ, θα κάνω το Λειβαδίτη Μονακό της Θράκης λαίμαι να παρκάρουν τα γιωτ τους στο καταρράκτη οι ρώσοι μεγιστάνες και να πίνουμε ολημερίς τσίπουρα και βότκες χαιδεύοντας ρώσικες μούσες. Τώρα που το σκέβομαι θα μπορούσα να γίνω και πρωθυπουργό και να μεταφέρω τη πρωτεύουσα του κράτους στο Λειβαδίτη, μαζί και το πρωθυπουργικό μέγαρο. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση