Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Μη πινεις πολυ VAT 69 λαιμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι, ειναι ληγμενα απο το 1962 ξαναλαιμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι..... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Samy είσαι loco. Η πορεία του Φιρικιού εισέρχεται σε σουρεαλιστικά μονοπάτια. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Το 'χω πάθει κι εγώ. Μου 'πεσε η πένα μέσα και την κούναγα να πέσει. Αλλά ήταν σε κλασσική κιθάρα. Με Tele δεν μου έχει συμβεί ακόμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Ω ρε φούστη μου και πάνω που πίστευα πως είμαι ανώτερος του Νικόλα του Σπηλιά, με προσγειώσατε άσχημα λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Μέσα από το παίξιμο του Σάμυ συναντιούνται η ανατολή με τη δύση, η φτώχεια με τον πλούτο, η λογική με την παράνοια, το δάκρυ με το χιούμορ. Υπαρκτός σουρεαλισμός που τελικά σε προσγειώνει πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα της παγκόσμιας κοινωνίας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 που τελικά σε προσγειώνει πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα της παγκόσμιας κοινωνίας. Τα οποία είναι? Μη διστάζεις φίλως, σε προτρέπω να τα απαριθμήσεις και να τα ονομάσεις . Δώσε πόνο στο λαό λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Τα οποία είναι? .... Το κούρδιζμα φίλος. Των κσύλων από τη μία, αλλά και να σου "μαγκώνει" η χορδή στο nut από την άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Το κούρδιζμα φίλος. Η αλήθεια εκτός από τους σεχ μπίστολ, κρύβεται στο σχόλιό σου. Είμαι ξεχούρδιστος, αλλά ουδείς το κατάλαβε................. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 ; Το 'χω πάθει κι εγώ. Μου 'πεσε η πένα μέσα και την κούναγα να πέσει. Αλλά ήταν σε κλασσική κιθάρα. Με Tele δεν μου έχει συμβεί ακόμα. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Το 'χω πάθει κι εγώ. Μου 'πεσε η πένα μέσα και την κούναγα να πέσει. Αλλά ήταν σε κλασσική κιθάρα. Με Tele δεν μου έχει συμβεί ακόμα. Επίσης ;D ;D ;D Μετα απο ενδελεχή ερευνα επιβεβαιώνω οτι το κούρδισμα ήταν drop E Για όσους δεν εχουν επαρκείς μουσικές σπουδές ενημερώνω οτι drop E λέγεται το κούρδισμα οταν απουσιάζει πλήρως η χορδή Ε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση