Dinosp Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Φιρικι Πηλίου Πόσο καιρό μπορει να μείνει ενα off topic νήμα ξεκλειδωτο? Μια πρόκληση για τους mods και τους συνήθεις υπόπτους. Αυτο το νήμα ανήκει στην κατηγορία "to die soon" Everything is ON TOPIC Αρχίζω με την αρχή. Bob Dylan Άκουσα Ντυλαν, που αλλού, στο καταφύγιο των πρώτων φοιτητικών μου χρόνων, στο σπίτι του Κώστα. Desire, Hurricane, κλπ (google: 1976) Τον βούτηξα και τον έλιωσα κανά μήνα. Οταν επέστρεψα το βυνιλιο, με ρώτησε: "Πως σου φάνηκε?" "Μονότονος" του είπα. Έκτοτε κόλλησα. Μετά άκουσα, μεταξυ άλλων, και αυτο http://youtu.be/wlw_qzefEaA http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lonesome_Death_of_Hattie_Carroll Και αργότερα την καλύτερη ανάλυση που εχω ακούσει για κομματι; αυτή: https://www.prx.org/pieces/19352 (παρουσιάστηκε στο Cambridge, αλλα θέλει iTunes σε αυτο το link) The floor is yours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 “Ο Εμπεδοκλής, τώρα, δε μίλησε σωστά, όταν προσέθεσε ότι τα φυτά απλώνοντας ρίζες, αναπτύσσονται προς τα κάτω, επειδή η γη έχει από τη φύση την κατεύθυνση αυτή, και προς τα πάνω, επειδή το ίδιο κάνει η φωτιά. Γιατί, πράγματι δεν κατανοεί σωστά το πάνω και το κάτω, αφού, το πάνω και το κάτω, δεν είναι το ίδιο για όλα τα όντα και για το σύμπαν, αλλά ό,τι είναι κεφαλή για τα ζώα, αυτό είναι οι ρίζες για τα φυτά, αν, βέβαια πρέπει να διακρίνουμε και να ταυτίσουμε τα όργανα με βάση τις λειτουργίες τους.” Αριστοτέλης Περί Ψυχής. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Καλά αυτοί who: "Philosophise disgrace and criticise all fears" Αλλά έχω δύο απορίες 1. Μπορεί ίσως ο Εμπεδοκλης να μιλήσει σωστά και μας πει γιατί τα φιρικια κοστίζουν 2.5 ευρω, και όχι 0.5 ή 4.5? (Specially when it's 9 below zero, and 3 o'clock in the afternoon) 2. Τι έπινε ο Αριστοτελης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Άποψή μου είναι πως μόνο με την αρχαιοελληνική έννοια των όρων, ήθος και αρετή, υπάρχει γιατρειά εις την τιμή του φιρικιού και γενικά μιλώντας ;D Και ο Εμπεδοκλής, σουστά ομίλησε, λέγοντας πως η φωτιά φεύγει ψηλά, ωσάν το φλογερό πνεύμα, το αξιομνημόνευτο και εις τη γη μένει το κουφάρι γι' ανακύκλωση. 1,82Ε σημερινή τιμή μήλα Φούτζι Βεροίας ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Ο οβολός μου για το συγκεκριμένο νήμα : Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 There was a trombonist called Herb Whose playing was loud though superb When neighbors complained Young Herbert explained "But Art is meant to disturb" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 There was a trombonist called Herb Whose playing was loud though superb When neighbors complained Young Herbert explained "But Art is meant to disturb" But art is just a start and its best part is when you fart Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς τους Burzum. edit: δυστυχώς ξέχασα το σημαντικότερο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 MALUS COMMUNIS -φιρίκι, ή ΦΡΙΚΗ ;D Ευχαριστώ δια την ιδέα να συζητήσω δια την τιμή μου . Μείξη και μάστερινγκ εκ του προχείρου, το αυτό και για την οργανοπαιξεία, άνευ μετρονόμων και αστυνόμων. Χείρων rulez 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 MALUS COMMUNIS -φιρίκι, ή ΦΡΙΚΗ ;D Ευχαριστώ δια την ιδέα να συζητήσω δια την τιμή μου . Μείξη και μάστερινγκ εκ του προχείρου, το αυτό και για την οργανοπαιξεία, άνευ μετρονόμων και αστυνόμων. Χείρων rulez 8) !!! Ιδιαιτέρως αρωματικόν!! Μεγάλη μου τιμη, Σαμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση