byzantinos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω μια φθηνη φορητη καρτα ηχου μόνο για το λαπτοπ μου, για (οσο γινεται) ποιοτικη ηχογραφηση με μικροφωνο.. (θα την κουβαλαω σε σπιτια φιλων μαζι με το λαπτοπ για να γραφω φωνη, ακουστικες κιθαρες κ γενικα εγχορδα ή μπασσο) Στο σπιτι μου εχω τη ΕΜU 1616M με μονιτορ τα msp5 yamaha. --- Ειμαι αναμεσα σε 2 (θα προτιμησω αυτην με τους καλυτερους προενυσχυτες μικροφωνου, καλυτερους κονβερτορες και λιγοτερα προβληματα ασυμβατοτητας) Τα χρηματα πανω κατω ειναι τα ιδια..10-20€ διαφορα δε μου λεει κατι... 1. Alesis IO|2 Express (http://www.thomann.de/gr/alesis_io2_express.htm) 2. M-Audio M-Track (http://www.thomann.de/gr/m_audio_m_track.htm) ΥΓ. απ οτι βλεπω ειναι φωτοαντιγραφα σε διαφορετικο χρωμα χαχαχα http://www.thomann.de/gr/prod_zoom_AR_247940.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Σε ποιό λειτουργικό σύστημα θα τις δουλέψεις ? Δες πρώτα εάν υπάρχουν drivers για το σύστημά σου. Υ.Γ. Οι δύο πρώτες είναι ίδιες με άλλο όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Απαντηση στα πεταχτα. ;D Δεν θα διαλεγα την steinberg γιατι δεν εχει midi Θα αγοραζα την Μ-audio γιατι ειναι,,, ειναι Μαυρη 8) Μα σοβαρα τωρα, ποιες διαφορες πιστευεις οτι μπορει να εχουν αυτες οι καρτες σε ...αυτην με τους καλυτερους προενυσχυτες μικροφωνου, καλυτερους κονβερτορες... ::) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
byzantinos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 θα την δουλεψω σε 2 λαπτοπ. Tο ενα εχει windows seven & 8,1 32 bit, με 3GB Ram και ΑMD athlon 64X2 dual core επεξεργαστη στα 2,1 Ghz To αλλο ειναι netbook με windows 8,1 64bit, intel celeron cpu 1037U 1,80 Ghz, 4GB Ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Δες πρώτα εάν υπάρχουν drivers για το σύστημά σου. Δες λοιπον και καλες αγορες Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
byzantinos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Τελικα αγορασα την ALESIS απο ΝΑΚΑ στα 93€. Τις ειχαν κ τις 2 αλλα μου προτειναν αυτην επειδη με την Μ-audio τους ειχαν αναφερει διαφορα προβληματα ασυμβατοτητας, ενω με την alesis, κανενα ως τωρα! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος παιδες! Δουλευει ΜΟΝΟ με asio4all και εχει πολυ καλο ηχο στην ηχογραφηση μικροφωνου αλλα και στο Line in. Το ποντεσιομετρο για μιξη μεταξυ playback & mic ειναι σωτηριο, οπως και η master ενταση των ηχειων (κατι που δεν εχει η emu 1616m που εχω στο pc μου) Το μονο αρνητικο κατα την γνωμη μου ειναι πως, την ωρα που ηχογραφεις τη φωνη σου, την ακους στα ακουστικα μονο απο το ενα ακουστικο, ενω το playback ακουγεται και απο τα δυο ακουστικα...Για να το διορθωσεις αυτο, πρεπει να γυρισεις το κουμπακι απο stereo σε mono επανω στην καρτα ηχου. Κατα τ' αλλα, θεωρω πως ειναι μια συμφερουσα αγορα που προσφερει δυνατοτητες και ο,τι λεει ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! - ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Κατα τ' αλλα, θεωρω πως ειναι μια συμφερουσα αγορα που προσφερει δυνατοτητες και ο,τι λεει ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! - ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ!!! α) Η κάρτα που αγόρασες και η κάρτα που δεν αγόρασες είναι ακριβώς οι ίδιες. β) Αν άνθρωπος στο Νάκα είπε τέτοιο πράγμα πρέπει να απολυθεί (ή μαστιγωθεί). γ) Η κάρτα που αγόρασες και η κάρτα που δεν αγόρασες είναι ίσως ότι πιο βασικό και ερασιτεχνικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος, αλλά να είσαι βέβαιος/η ότι αυτό οφείλεται στις μικρές σου απαιτήσεις. δ) Asio4All είναι περιττό να χρησιμοποιείται σε κάρτες που έχουν τους (ολό)δικούς τους drivers. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
byzantinos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2014 α) Η κάρτα που αγόρασες και η κάρτα που δεν αγόρασες είναι ακριβώς οι ίδιες. β) Αν άνθρωπος στο Νάκα είπε τέτοιο πράγμα πρέπει να απολυθεί (ή μαστιγωθεί). γ) Η κάρτα που αγόρασες και η κάρτα που δεν αγόρασες είναι ίσως ότι πιο βασικό και ερασιτεχνικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος, αλλά να είσαι βέβαιος/η ότι αυτό οφείλεται στις μικρές σου απαιτήσεις. δ) Asio4All είναι περιττό να χρησιμοποιείται σε κάρτες που έχουν τους (ολό)δικούς τους drivers. Αυτη δεν εχει δικους της drivers, το λεει και στο manual πως πρεπει να κατεβασεις τους Asio4all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Αυτη δεν εχει δικους της drivers, το λεει και στο manual πως πρεπει να κατεβασεις τους Asio4all. Ποια από τις δύο το λέει αυτό; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 H Alesis δεν έχει μιας και την έχω...στο manual προτείνει τους Asio4All αν έχεις λέει θέμα με latency Nομίζω η m-audio -αν και η ίδια κάρτα- έχει dedicated drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση