ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 σήμερα μου τους έστειλε ο brother.. δεν επηρεάζομαι απο το αν είναι κόπια... μ άρεσαν αρκετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cartman14 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Περισσότερο A Perfect Circle θα έλεγα εγώ. Σουηδοί; Ακούγονται ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί. Έχεις ακούσει κάτι περισσότερο από αυτούς; Κινείται στο ίδιο ύφος; Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε περισσότερη από τη δουλειά τους για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Not bad πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Tool λιγότερο, A Perfect Circle ναι, Karnivool περισσότερο. Δεν ήταν άσχημο το τραγούδι για τα χωρικά ύδατα που θέλει να κολυμπήσει. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Περισσότερο A Perfect Circle θα έλεγα εγώ. Σουηδοί; Ακούγονται ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί. ενα σχολιο κατω απο το video γραφει.. A Perfect ToolPeth http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Soen&prev=/search?q%3Dsoen%26biw%3D1280%26bih%3D899 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cartman14 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα είδα το line-up. :o Ο Di Giorgio είναι κτήνος μπασίστας, φοβερός. Και ο Lopez πολύ καλός! Πολύ ενδιαφέρουσα η σύνθεση, ίσως αξίζει να τους παρακολουθήσουμε. Μπράβο ρε συ Άγγελε, ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα είδα το line-up. :o Ο Di Giorgio είναι κτήνος μπασίστας, φοβερός. Και ο Lopez πολύ καλός! Πολύ ενδιαφέρουσα η σύνθεση, ίσως αξίζει να τους παρακολουθήσουμε. Μπράβο ρε συ Άγγελε, ευχαριστούμε! ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Tool λιγότερο, A Perfect Circle ναι, Karnivool περισσότερο. Δεν ήταν άσχημο το τραγούδι για τα χωρικά ύδατα που θέλει να κολυμπήσει. ;) συμφωνω.εχω παρατηρησει οτι οσα γκρουπ εχουν επιρροες απο tool, αντε το πολυ να σου θυμισουν perfect circle και με το ζορι.να θυμιζουν tool ουτε και οι ιδιοι δεν μπορουνε αν παιζουνε με αλλες μπαντες.δυστυχως η τελειοτητα ειναι και υπερβολικα λεπτομερης και ευρθαστη. αν ακουγομαι υπερβολικος συγχωρεστε με λογο μεγαλης πορωσης που εχω εδω και 14 χρονια περιπου χωρις να βαρεθω ουτε νοτα τους και στοιχο τους(αντε γεια!) και δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει οσο εχω την αισθηση της ακοης.(ξαλαφρωσα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Νομίζω τα σχόλια του YouTube κάτω από το τραγούδι μιλάνε από μόνα τους για το ποιους μοιάζουν... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2014 Tool λιγότερο, A Perfect Circle ναι, Karnivool περισσότερο. Δεν ήταν άσχημο το τραγούδι για τα χωρικά ύδατα που θέλει να κολυμπήσει. ;) +1 Συμπαθητικό Αν και μεγάλος φαν τον Tool/Perfect Cirlce με τα "γενόσημα" τους δεν τα πάω πολύ καλά... Ο τύπος στα φωνητικά κάνει τα πάντα να μοιάσει στο Keenan. Μέχρι και τα αυριά του αντέγραψε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση