Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές εν όψει στην ΑΕΠΙ

noe13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ και οι ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ συναυλιων πληρωνουν την ΑΕΠΙ, οχι οι μπαντες που παιζουν διασκευες.....μη φρικαρετε αδικως....και μη μασατε με  συνομωσιολογιες αν αυτα που λετε ισχυαν δεν θα υπηρχε ουτε μια μπαντα διασκευων στην Ελλαδα,ολες θα ηταν στον Κορυδαλλο  ;D

οπως λεει και ο Νικολας

Αν δεν ήταν η προκαταβολή των 1500 + ΦΠΑ ευρώ, ΔΕ θα είχα πρόβλημα...

οντως η προκαταβολη ειναι μεγαλη ειδικα για αυτη τη περιπτωση

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Μα το θέμα είναι πως ό,τι και να παίξω εγώ, η ΑΕΠΙ μπορεί να με πάει σε δίκη, ισχυριζόμενη ότι έπαιξα και πελατων της.

Δεν το νομίζω, δεν την συμφέρει. Σημασία έχει το playlist.

Αλλο αν δικαιωθεί ή όχι, το θέμα είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να με βαλει σε δικαστικους μπελάδες από το τίποτα.

Τότε μ'αυτό το σκεπτικό, δεν πρέπει κανένας να παίζει δικά του κομμάτια σε συναυλιακούς ή "ξεκάρφωτους" αν θες χώρους, παρά μόνο σε μαγαζά(κια) που ήδη πληρώνουν σε αυτούς τους φορείς ετήσια συνδρομή, βλέπε μπαράκια - ουζερί κλπ.

Οι ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ και οι ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ συναυλιων πληρωνουν την ΑΕΠΙ, οχι οι μπαντες που παιζουν διασκευες.....

Ακριβώς.

οντως η προκαταβολη ειναι μεγαλη ειδικα για αυτη τη περιπτωση

Μόνο μεγάλη; Εκτός πραγματικότητας.

Δεν το νομίζω, δεν την συμφέρει. Σημασία έχει το playlist.

Τότε μ'αυτό το σκεπτικό, δεν πρέπει κανένας να παίζει δικά του κομμάτια σε συναυλιακούς ή "ξεκάρφωτους" αν θες χώρους, παρά μόνο σε μαγαζά(κια) που ήδη πληρώνουν σε αυτούς τους φορείς, βλέπε μπαράκια ουζερί κλπ.

E μα, εκεί είναι η ένστασή μου. Για το αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο σε μας που συνηθίζουμε να μαζευομαστε διαφορα γκρουπς και να διοργανωνουμε φασεις με δικα μας κομματια. Και αφου λέει ο Λακης οτι το κάνουν.

Το αν τη συμφερει, ή οχι δεν ξερω. Ξερω πως προχθες εκδικάστηκε η υποθεση γνωστού, που τελικα καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλακιση με αναστολή. Δηλαδή κανεις δεν πήρε χρήματα, απλα εριξαν φυλακιση σε εναν ανθρωπο.

καλα, εμενα μου ελεγαν για ασφαλιση και εισφορες και τετοια, οχι για την ΑΕΠΙ ειναι αληθεια και δεν με ενδιεφερει προσωπικα τοσο το θεμα γι αυτο αποχωρω απο αυτα.

Εγω για την πλακα μου επαιζα παλια, πληρωνομασταν και φευγαμε με τον "κλασσικο" τροπο.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δηλαδη εσυ θες να διοργανωσεις συναυλια,να παιξεις ΔΙΚΑ ΜΟΥ κομματια,να κονομησεις και εγω να μη παρω πνευματικα δικαιωματα?

E μα, εκεί είναι η ένστασή μου. Για το αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο σε μας που συνηθίζουμε να μαζευομαστε διαφορα γκρουπς και να διοργανωνουμε φασεις με δικα μας κομματια. Και αφου λέει ο Λακης οτι το κάνουν.

δε ξερω τι λεει ο...Λακης αλλα χωρις playlist δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα,εκτος και αν σε ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝΕ και οντως παιζεις τις...επιτυχιες ΜΟΥ... ;D  μεταξυ των δικων σου κομματιων

υπαρχει αλλωστε ΛΟΓΟΣ που καλλιτεχνες που ΔΕΝ ειναι στην ΑΕΠΙ οταν διοργανωνουν αυτοχρηματοδοτουμενες συναυλιες ΔΕΝ παιζουν διασκευες..ενω στα ¨μαγαζια ¨ παιζουν  ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru

Οι ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ και οι ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ συναυλιων πληρωνουν την ΑΕΠΙ, οχι οι μπαντες που παιζουν διασκευες.....

Ακριβώς Χ 2.

Απλά στην περίπτωση του Νικόλα, πιστεύω πως εμφανίστηκε ο Νικόλας ως "ο διοργανωτής", οπότε...

Με πρόλαβε ο Superfunk.

Το αν τη συμφερει, ή οχι δεν ξερω. Ξερω πως προχθες εκδικάστηκε η υποθεση γνωστού, που τελικα καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλακιση με αναστολή. Δηλαδή κανεις δεν πήρε χρήματα, απλα εριξαν φυλακιση σε εναν ανθρωπο.

Δεν γνωρίζω την υπόθεση, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, μπορεί να καταδικάστηκε για οτιδήποτε άλλο, από ηχορύπανση μέχρι μη έκδοση εισιτηρίων.

• Guru

για να είναι η προκαταβολή 1500 ευρω (+ ΦΠΑ...) θα πρέπει να περιμένει κανείς ότι τα ΕΣΟΔΑ από τις ΕΙΣΟΔΟΥΣ θα είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15,000!

Αυτά τα λεφτά ΟΥΤΕ στο Μέγαρο, στη μεγάλη αίθουσα, δε βγαίνουν στην κλασσική μουσική! ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα για κλασσική μουσική!

Με απλά μαθηματικά: Η αίθουσα Λαμπράκη (πρωην Φίλων της Μουσικής) χωραέι, αν δε κάνω λάθος 1200 άτομα (σε κανονική συναυλία και ΟΧΙ όπερα). Πρέπει να γεμίσει ΟΛΟΙ η αίθουσα (να βάλω τη μάνα μου να πληρώσει κανονική είσοδο) και να έχω εισιτήρια τουλάχιστον με μέσο όρο 15 ευρώ!

Και το καλύτερο; Για να επινοικιάσεις την αίθουσα αυτή θες... 10,000 ευρώ! ΑΜΕ!

Αδυνατώ, τόσο καιρό που προσπαθώ να κανονίσω τέτοια πράγματα, ΠΩΣ στο Δία βγαίνουν μαθηματικά... Δε μπορώ να το καταλάβω καν...

EDIT: ΕΙΜΑΙ Ο διοργανωτής!

• Moderator

Τα χω ξαναπεί/ γράψει.

Υπάρχουν περιπτώσεις που μαγαζάτορες έπαιζαν μουσική και ΔΕΝ πλήρωναν Α.Ε.Π.Ι.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που μάρτυρας της Α.Ε.Π.Ι, κατέθεσε ψευδώς ότι γινόταν εκτέλεση έργου καλλιτέχνη συμβεβλημένου με την εταιρία , ενώ δεν γινόταν.

Κανείς δεν είναι άγιος, και δεν νομίζω να πέφτει κανείς από τα σύννεφα.

χωρις playlist δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα

Στα δικαστήρια μπορουν να με πανε? Αυτο και μονο φτάνει.

Ορίστε:

Υπάρχουν και περιπτώσεις που μάρτυρας της Α.Ε.Π.Ι, κατέθεσε ψευδώς ότι γινόταν εκτέλεση έργου καλλιτέχνη συμβεβλημένου με την εταιρία , ενώ δεν γινόταν.

Κανεις δεν παραξενευεται...

• Moderator

Στα δικαστήρια μπορουν να με πανε? Αυτο και μονο φτάνει.

Ορίστε:

Κανεις δεν παραξενευεται...

Γιατί ρε Νίκο να παραξενευτεί;

Άλλοι τόσοι μαγαζάτορες, κατέθεταν ψευδώς ότι ΔΕΝ έπαιζαν , ενώ έπαιζαν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου