Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές εν όψει στην ΑΕΠΙ

noe13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωπα ωπα. Τον τιτλο του κακομοίρη τον εχω εγώ!

Μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς που εχουν αποδοθεί ΗΔΗ σε  ατομα αν θέλετε.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Θα το πω ξανά και δεν θα το συνεχίσω για να μην κουράσω και να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Τόσο οι μαγαζάτορες όσο και η Α.Ε.Π.Ι, είναι ιδιώτες που κοιτάν το συμφέρον τους και καλά κάνουν.

Σε αυτή τους τη διαμάχη, υπάρχουν συχνά και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη, όπως σε όλες τις μεταξύ ιδιωτών διαφορές.

Το πρόβλημα , κατά την γνώμη μου, και το έχω ξαναπεί, είναι όταν εξοπλίζεις έναν ιδιώτη με «υπερεξουσίες», οι οποίες θα άρμοζαν μόνο σε κρατική αρχή.

Εκεί πάσχει ο 2121 και καλώς να τροποποιηθεί στα σημεία αυτά

Όπως λέει και ο από πανως.. Υπάρχουν πολλαααα μαγαζιά που δε πλήρωναν ΑΕΠΙ..

Είχα ανοίξει μαγαζί πριν 3 χρόνια που είχε live... Πραγματικά.. Δε μπορείτε να φανταστείτε

πόσες παγίδες και παραθυράκια υπάρχουν μέσα σε κάθε "νόμο" που βγαίνει...

Ενα φρενοκομείο.. Η μικρογραφία του "οργανωμένου" κράτους μας..

Έτρεχα σε δικηγόρους συμβολαιογράφους, και άκρη δεν έβγαινε... Καθένας ισχυρίζετ ότι τον συμφέρει

.. ο ενας νόμος απορρίπτει τον άλλο... Ο καινούριος τον παλιό και ο παλιός τον καινούργιο...

Με απλά μαθηματικά: Η αίθουσα Λαμπράκη (πρωην Φίλων της Μουσικής) χωραέι, αν δε κάνω λάθος 1200 άτομα (σε κανονική συναυλία και ΟΧΙ όπερα). Πρέπει να γεμίσει ΟΛΟΙ η αίθουσα (να βάλω τη μάνα μου να πληρώσει κανονική είσοδο) και να έχω εισιτήρια τουλάχιστον με μέσο όρο 15 ευρώ!

Και το καλύτερο; Για να επινοικιάσεις την αίθουσα αυτή θες... 10,000 ευρώ! ΑΜΕ!

Αδυνατώ, τόσο καιρό που προσπαθώ να κανονίσω τέτοια πράγματα, ΠΩΣ στο Δία βγαίνουν μαθηματικά... Δε μπορώ να το καταλάβω καν...

Βγαίνουν γιατί αυτοί ετεροχρηματοδοτούνται σε μικρό ή μεγάλο βαθμό,ενώ εσύ αυτοχρηματοδοτείς το εγχείρημά σου.

Και στην Ελλάδα,όποιος αυτοχρηματοδοτεί τη δική του μουσική,λάσπες και σκ@τ@ πατεί..

Άμα κάνεις και εσύ μια καλή κουμπαριά,θα δεις το φως καμιάς επιταγής..

Υ.Γ.Όσο για το αντίτιμο που καλείσαι να πληρώσεις,είναι απλά εξωφρενικό για την περίσταση.

• Guru

Κανείς δεν είναι άγιος, και δεν νομίζω να πέφτει κανείς από τα σύννεφα.

+1

Ευχαριστούμε LK  :)

• Moderator

Κύριοι, ψέκασα/καθάρισα μια προσωπική αντιπαράθεση. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί.

Είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα με πολύ σημαντικές τοποθετήσεις -ας το διαφυλάξουμε.  :)

• Guru

Παντως, οι πρακτικες της αεπι, με τα παζαρια, τα ντου, την αδιαφανεια, τις μηνυσεις και δικες με ψευδομαρτυρες κτλ., μονο με πρακτικες της μαφιας μπορει να συγκριθουν. Πρακτικες βεβαια αρκετα συνηθεις στο κρατος μας, αλλα μακαρι να διαλυθουνε ησυχως, μπας και τους αντικαταστησει καποιος φορεας λιγοτερο αισχρος (που αμφιβαλλω βεβαια)

Γιατί ρε Νίκο να παραξενευτεί;

Άλλοι τόσοι μαγαζάτορες, κατέθεταν ψευδώς ότι ΔΕΝ έπαιζαν , ενώ έπαιζαν.

Καλα αυτο το ηξερα.Τους μαγαζάτορες τους ξερω απο 1ο χερι. Για την Αεπι μαθαινω απο 3ους. ;D

Κατα τ'αλλα συμφωνω (ή καλυτερα με εκφραζει) η τοποθετηση του Alter

Το προβλημα ειναι οτι ακολουθωντας τη συνηθισμενη ελληνικη πρακτικη,το κρατος παιρνει μια δυσλειτουργικη και πολλες φορες αδικη κατασταση γυρω απο τη συλλογη των πνευματικων δικαιωματων  και την παει στο αλλο ...ακρο....δηλ.την ΑΠΟΛΥΤΗ καταργηση των πνευματικων δικαιωματων...

Δεν περιμενα βεβαια και κατι καλυτερο.... 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ο χώρος έχει κλείσει και το πρόγραμμα είναι σχεδόν έτοιμο. Θα παίξω κι εγώ, αλλά όχι μόνον εγώ... :)

Όταν πλησιάζει ο καιρός, θα κάνω έρανο να βγάλω τα 2000 για την ΑΕΠΙ... και έτσι θα το μάθετε όλοι σας για τη συναυλία!  ;D

Να ρωτήσω κάτι, διότι είμαι λίγο βραδύνους και δεν το κατάλαβα (ή δεν θέλησα να το καταλάβω): α) είσαι μέλος της ΑΕΠΙ και θα πρέπει να πληρώσεις για δικά σου πνευματικά δικαιώματα ή β) ΔΕΝ είσαι μέλος της ΑΕΠΙ και πάλι θα πρέπει να πλήρώσεις για δικά σου πνευματικά δικαιώματα;

Κι αν ισχύει το β), με ποια λογική πρέπει να σε "εκπροσωπήσει" μια ιδιωτική εταιρία στην οποία δεν έχεις εκχωρήσει δια συμβολαίου καμία αρμοδιότητα;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου