Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Βαρυς ο καιρος σημερα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Ήτοι χαμηλό βαρομετρικό.. Τι φυλή είναι η εξάχορδη κορασίδα ανάμεσα στα σκέλια σου? Ευχαριστούμε...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Ετζιαρει η κιθαρα και μ'αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Βαρυς ο καιρος σημερα.... Βρε πανάθεμα σε :-* είδα το Heavy Weather και αναθάρρησα. Είπα, τι, έκανε καμιά διασκευή από την δισκάρα των Weather Report; ;D ;D ;D Ωραίο το τεμάχιο, ταξιδιάρικο και πάλι θα σου πω πόσο μου αρέσει ο ήχος σου στα μπασοτύμπανα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Επισης θα ηθελα να καταλαβεις οτι τα νουμερα στον προυπολογισμο....... χαχαχα ουχαχα για αλλη μια φορα εμπνευσμένο θεμα με φοβερη ενορχηστρωση και αντιστοιχα εκτέλεση. Τι άλλο να ζητησει κανεις? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο το κομμάτι! Ταξιδιάρικο όπως είπε και ο Τέρρυ, πολύ ωραίοι ήχοι στα όργανα, ωραίο παίξιμο και άψογη παραγωγή. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Φχαριστω σας... ;D Είπα, τι, έκανε καμιά διασκευή από την δισκάρα των Weather Report; σιγα μη μπορω να παιξω WR... ;D Τι φυλή είναι η εξάχορδη κορασίδα ανάμεσα στα σκέλια σου? Telecaster..... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Τα "πληκτρα" που χρησιμοποιεις ειναι plugins, η the real deal? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Mόνο εγώ έχω την εντύπωση πως το 'χω ξανακούσει; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Τα "πληκτρα" που χρησιμοποιεις ειναι plugins, η the real deal? VST φυσικα. ;) Mόνο εγώ έχω την εντύπωση πως το 'χω ξανακούσει; ετσι ειναι τα μεγαλα χιτ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση