AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Πω... απορώ που τόσοι νοιζάδες δεν πίνουν καφέ... Τώρα καταλαβαίνω γιατι συνήθως βολοδέρνω μόνος στο νόιζ τις νύχτες... ;D ;D Πάντως εδώ που ειμαι παιδιά στη Γερμανία, έχει μια ελληνική καφετέρια πάνω από το σπίτι μου που ο φραπές ειναι ΜΠΟΜΠΑ (άμεση ανάγκη για τουαλέτα με καλή ηχομόνωση και μετά γερή αυπνιά...) Θυμάμαι το εξής σκηνικό πάντα και γελάω: Πέρυσι τέτοιο καιρό είχα δώσει ραντεβού σ αυτήν τη καφετέρια με τους κουμπάρους μας, ένα ζευγάρι γερμανών. Τοτε το παιδί έδινε τελικές εξετάσεις ιατρικής. Δώσαμε ραντεβού κατά 10 το βράδυ και έτυχε (απο τις ελάχιστες φορές) να παω λιγο πρώτα εγω. Οπότε όταν με βρήκαν εγώ έπινα ήδη ένα φονικό φραπέ (κοιμόμουν ξημερώματα τότε). Κάθονται τα παιδια, έρχεται η σερβιτόρα και τους ρωτάει τι θα πάρουν. Παίρνει ένα χυμό η κοπέλα και το παιδί λεει "ε, θα πάρω και γω ενα φραππε". Του λέω "Ρε, είσαι σοίγουρος?" -"Ναι", μου κάνει, "έτσι κι αλλιώς τώρα με το διάβασμα κοιμάμαι αργά". Ξαναρωτάω, "Σίγουρος;" ναι μου λεει μη μασας. Την άλλη μέρα βρήκα την γυναίκα του και ακολουθέι ο εξής διάλογος - "Ξέρεις τι ωρα κοιμήθηκε ο Γιοχάνες χθες?" -"Τι ώρα;", της κάνω -"10 το πρωί....." χαχχαχαχα :):) επίσης είπε ότι ήταν στο κρεβάτι όταν ξύπνησε εκείνη στις 8 με το μάτι γαρίδα και πρώτη φορά λέει σηκώθηκε και της έφτιαξε πρωϊνό ;D ;D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mark Davies Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, ελληνικό με ολίγη, και μόνο bravo ! :) οὐαὶ τοῖς ἡττημένοις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Σκέτο και βαρύ και ό,τι καφέ να΄ναι (εκτός του καπουτσίνου - με χαλάει το αφρόγαλον 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Διπλό εσπρέσο. Παλιά καφ, τώρα πια ντικάφ, καθότι έχουμε και πίεση... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Και η κρισιμη ερωτηση, για να φτιαξεις αφρογαλα θελεις ενα δυνατο χτυπητήρι και τι γαλα? Με full λιπαρα (solid) ή chambered με χαμηλα λιπαρα? Ζάχαρη βάζουμε στο γαλα πριν το χτυπήσουμε? All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Και η κρισιμη ερωτηση, για να φτιαξεις αφρογαλα θελεις ενα δυνατο χτυπητήρι και τι γαλα? Με full λιπαρα (solid) ή chambered με χαμηλα λιπαρα? Ζάχαρη βάζουμε στο γαλα πριν το χτυπήσουμε? Στο στρατό για ένα τρίμηνο που ήμουνα οδηγός τον ιπταμένων και είχα πρόσβαση στις πίο hi-end εγκαταστάσεις τους έφτιαχνα με νουνου λίγο αραιωμένο... έβγαινε πιο πηχτό με πιο κρεμόδη υφή απο το κανονικό αφρόγαλα αλλά ήταν αρκετά ελαφρύ ώστε να μένει στην κορυφή του καπουτσίνΟΥ. Νομίζω το καλύτερο είναι το πλήρες.... αν το μηχανάκι είναι πολύ δυνατό όμως και το chambered θα κάνει δουλειά Ας απαντήσουν όμως και κάποιοι που απο τις φώτο τους βλέπω το έχουν πάει σε άλλο λέβελ.. εγώ τώρα πια φτίαχνω μόνο αν θέλω να περιποιηθώ ο αμόρε που του αρέσει ο καπουτσίνος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Με chambered σιγουρα γινεται πιο ελαφρυς... και εχει περισσοτερο sustain... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Και η κρισιμη ερωτηση, για να φτιαξεις αφρογαλα θελεις ενα δυνατο χτυπητήρι και τι γαλα? Με full λιπαρα (solid) ή chambered με χαμηλα λιπαρα? Ζάχαρη βάζουμε στο γαλα πριν το χτυπήσουμε? Οπως ειπε ο gadget μας, με πληρες γάλα υψηλής παστερίωσης 3,5% λιπαρα Οχι το φρεσκο ημερων, με αυτο δεν γινεται, δεν "στεκεται" Το μιξερ .... Φραπεδιέρα απο 100w και πάνω , καλο ειναι να εχει τα δυο δακτυλιδια αμα ειναι μικρη, το γαλα πρεπει να ειναι κρυο, καλα ψυγμένο, μπορεις να υποβοηθησεις με ενα παγακι, γεμιζεις το ποτηρι της φραπεδιερας περιπου στο 1/5 μπορεις και 2/5 αμα ειναι δυνατη η φραπεδιερα, αμα ειναι πολυ δυνατη μην υπερβεις τα 3/5 γιατι θα βγει το γαλα εξω, χτυπας για λιγοτερο απο ενα λεπτο ή μεχρι το γαλα να πηξει. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις μια συσκευη αφρογαλου οπως το aeroccino για να φτιαχνεις ζεστο ή κρυο αφρογαλα, στο κρυο δεν τα καταφερνουν τοσο καλα οσο η φραπιερα, στο ζεστο ειναι σουπερ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Φραπέδες πίνω σκέτους στο σπίτι ή μέτριους στις καφετέριες, αν η καφετέρια δεν σερβίρει φραπέ (φτιαγμένο με nescafe) σηκώνομε και φεύγω. Πολύ συχνά μου τυχαίνει τα τελευταία χρόνια να μην έχουν φραπέ, θεωρείται μπανάλ? Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος προτιμά τις καινούριες αυτές αηδίες Θυμάμαι κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης είχε γίνει εκστρατεία κατά του φραπέ, όσους πίνανε φραπέ τους φωνάζανε φραπεδομάχος και τέτοια, ακόμα και ότι φταίνε για την οικονομική κρίση λέγανε, και πες πες επικράτησε τελικά η σαχλαμάρα σαν τον φρέντο καπουτσίνο, Ελλάδα 2024 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Εννοείται φραπέ κάθε μέρα χειμώνα καλοκαιρι 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση