fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Αποκλειστικά espresso έξω και moka στο σπίτι. Εάν ξέρω ότι ο καφές δεν πίνεται κάπου, μόνο πράσινο τσάι. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Άγιος είπε Φραπέδες πίνω σκέτους... Και εγώ σχεδον αποκλειστικά φραπέ σκέτο...ή κανένα αμερικάνο σκέτο πάλι αν και.... 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Σκέτος να ναι κ οτι να ναι 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Είναι κάποια νέα μόδα να απαντάμε σε θρεντς που δεν έχουν νέα posts για καμιά δεκαριά χρόνια και να τα φέρνουμε στην επιφάνεια? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Εχουν γινει vintage και πηραν αξια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, methylene blue είπε Εχουν γινει vintage και πηραν αξια Μάιστα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2014 στις 12:25 ΜΜ, cos_dr είπε επινα σταθερα φραπε γλυκο με γαλα, απο τα φοιτητικα μου χρονια, χειμώνα καλοκαιρι, μεχρι το 2011 Απο το 2011 και μετα πινω φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελα, Και τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες , αυτο πίνω. Δεν άλλαξε τίποτα δέκα χρόνια μετά. Και τώρα που γράφω και αυτές τις γραμμές, αυτό πίνω με μια μικρή διαφορά. Τον πίνω μέτριο. Και δεν άλλαξα και μυαλά, παραμένω το ίδιο ανώριμος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Είναι κάποια νέα μόδα να απαντάμε σε θρεντς που δεν έχουν νέα posts για καμιά δεκαριά χρόνια και να τα φέρνουμε στην επιφάνεια? Τα βρίσκω στη στήλη ''Oldies but goodies'' αν κάποιο θέμα είναι σχετικό με το σήμερα ή αν έχω κάτι να πω το ανασταίνω, δεν το κάνω και πολύ συχνά Επεξεργασμένο 7 Φεβρουαρίου από Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Τα βρίσκω στη στήλη ''Oldies but goodies'' αν κάποιο θέμα είναι relevant με το σήμερα ή αν έχω κάτι να πω το ανασταίνω, δεν το κάνω και πολύ συχνά He has a point. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, cos_dr είπε He has a point. Ποιο ήταν το point? Να μας πει μετά από...9 χρόνια ότι πίνει σκέτους φραπέδες στο σπίτι και μέτριους καφέδες στις καφετέριες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση